Ως ύποπτος για πλαστογραφία, υπεξαίρεση και απάτη καλείται από τον εισαγγελέα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου και πρώην ταμίας της ΕΠΟ Χρήστος Καραβασίλης έχει κληθεί ως ύποπτος από τον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ερευνώντας τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της υπεξαίρεσης και της απάτης.

Αυτήν την πληροφορία μετέδωσε αργά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον Σκάι», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης. Ήταν η πρώτη εκπομπή της σεζόν.

Σύμφωνα με την εκπομπή, μία νέα εισαγγελική έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Χρήστο Καραβασίλη,  ο οποίος την Παρασκευή μετείχε στις εκλογές της Ομοσπονδίας και η υποψηφιότητά του για την Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε 20 ψήφους, να καλείται ως ύποπτος από τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της εκπομπής, «ο εισαγγελέας Φίλιππος Καρατσίδης διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ερευνώντας τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της υπεξαίρεσης και της απάτης. Ο κ. Καραβασίλης θα κληθεί να καταθέσει ανωμοτί».

Πάντως, ο κ. Θωμαΐδης φρόντισε στο τέλος να τονίσει ότι δεν πρέπει κανείς να ξεχνά το τεκμήριο της αθωότητας, πολύ δε περισσότερο από την στιγμή που δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον πρώην ταμία της ΕΠΟ.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν υπήρχε δυνατότητα επικοινωνίας με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Καραβασίλη, για μια πρώτη αντίδραση ή σχολιασμό της είδησης που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι.