«Λαϊκά δικαστήρια» από την πρώτη κιόλας αγωνιστική μετά την εμφάνιση του ΑΟΞ με την Λαμία

 

Η Ξάνθη έκανε την πρεμιέρα της για τη φετινή σεζόν και αναδείχθηκε εντός έδρας ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Λαμία, χωρίς να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, γεγονός που δεν άρεσε σε αρκετούς φίλους της με αποτέλεσμα να υπάρξουν στα social media… «λαϊκά δικαστήρια».

«Ο προπονητής κατάλαβε μετά απο 70 λεπτά οτι δεν έχουμε κέντρο..Ετσι,δεν παμε πουθενά φέτος», σχολίασε ένας οπαδός ενώ ένας άλλος, πιο καυστικός, υποστήριξε: «Πάμε βολίδα για Β’ Εθνική με αυτό το σκαρπέλο».

«Με τον Ολυμπιακό παίζαμε και γράφετε για καλή προσπάθεια;;; Το αποτέλεσμα μετράει όταν παίζεις με την Λαμία» γράφει ένας φίλος της ομάδας, διαφωνώντας με δημοσιεύματα και θεωρώντας την εμφάνιση στην πρεμιέρα με τη Λαμία, κάτω των προσδοκιών.

«Αν βάλουμε 15 γκολ σε όλη τη σεζόν θα είναι καλά» γράφει κάποιος άλλος, για να συνεχίσει λέγοντας πως «θέλουμε ακόμα 4 παίκτες στην επίθεση», καυτηριάζοντας στην ουσία την ανέτοιμη επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ένας άλλος σχολιάζει σε ανάρτηση του ThrakiSportS: «Ενατη αποτυχημενη πρεμιερα .. η χθεσινη ομως εικονα της ομαδας ηταν η χειροτερη ολων .. δεν υπαρχουν δικαιολογιες ! Ευτυχως υπαρχει υπομονη για κατι καλυτερο στην συνεχεια!».

Στα τελευταία αυτά λόγια πάντως δείχνουν να στέκονται οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας, που  διακατέχονται από λογική και ψυχραιμία. Μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν ότι ήταν αποτυχία η μη επίτευξη νίκης στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη νεοφώτιστη Λαμία, ωστόσο ακόμα πιο πολλοί αναγνωρίζουν πως μιλάμε για μια εντελώς αλλαγμένη ομάδα σε σχέση με πέρσι και με νέο προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό η ομάδα να μην έχει δέσει ακόμα και να χρειάζεται χρόνο για να γίνει αυτό.

Το άλλο δεδομένο πάντως είναι ότι ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κρήτη με τον Πλατανιά και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής Ομάδας έρχεται στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός, η μόνη δηλαδή ομάδα που πέρασε πέρυσι νικηφόρα από την Ξάνθη, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει μικρή βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τότε. Ωστόσο η διοίκηση ξεκάθαρα δηλώνει ικανοποιημένη από το μέχρι στιγμής έργο του προπονητή και παρά την όποια «γκρίνια», στηρίζει απόλυτα το έργο του.