Γ’ Εθνική: Στον Ορφέα Ξάνθης ο Κομοτηναίος Θανάσης Γιαννακόπουλος

 

Για πολύ λίγο έμεινε εκτός γηπέδων ο νεαρός Κομοτηναίος Θανάσης Γιαννακόπουλος, που μετά την αποχώρηση του από τις ακαδημίες του Λεβαδεαικού περίπου ένα μήνα πριν, πλέον επέστρεψε στη Θράκη και ανήκει στο δυναμικό του Ορφέα Ξάνθης.

Μετά το πέρασμά του από τις ακαδημίες του Λεβαδειακού τη σεζόν που μας πέρασε, και συγκεκριμένα την Κ17 της ομάδας της Βοιωτίας, ο νεαρός Κομοτηναίος Θανάσης Γιαννακόπουλος, αφού σκέφτηκε τις επιλογές που είχε αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στη Θράκη, και να συνεχίσει τη νέα χρονιά στον Ορφέα Ξάνθης.

Και λέμε να επιστρέψει φυσικά, γιατί κατάγεται από την Κομοτηνή, και έχει παίξει παλαιότερα στην ομάδα Κ15 του Πανθρακικού, πριν μεταγραφεί στον Λεβαδειακό. Μάλιστα την περασμένη σεζόν, ο Θανάσης είχε φτάσει μια ανάσα από το να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό, όταν είχε περάσει επιτυχώς τα δοκιμαστικά της Ελβετικής Σόν, με τη μεταγραφή όμως τελικά να χαλάει για διαδικαστικούς λόγους.

Μάλιστα αγωνίστηκε και στα πρώτα φιλικά του Ορφέα εκτός από αυτά με τους “συντοπίτες” του Ν. Σιδηροχώρι και Προσκυνητές, αφού είχε κάποιο θέμα στους προσαγωγούς και επέστρεψε στο φιλικό της Κυριακής με το Διδυμότειχο ως αλλαγή.