Γ’ Εθνική: Νέα ποδοσφαιρική σελίδα για τον Ανδρέα Μκρτσιάν

Στο Νησί των Ιπποτών και συγκεκριμένα στην Ρόδο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εβρίτης Ανδρέας Μκρτσιαν, που αγωνιζόταν στην Δόξα Δράμας.

Ο 29χρονος (01/04/1988) Αρμένιος καταγωγή αμυντικός, γεννημένος όμως στην Αλεξανδρούπολη, έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας στην οποία αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο, ενώ έχει προηγηθεί η θητεία σε Δόξα Δράμας, Πανθηραϊκό, Νέστο Χρυσούπολης, Καβάλα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Κοζάνη, Πιούνικ Ερεβάν, ΠΑΕ Θράκη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μκρτσιάν. Ο ύψους 1. 81 αμυντικός γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1988 στην Αρμενία, έχοντας ως πρώτο σταθμό της καριέρας του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον οποίο υπηρέτησε για δύο χρόνια στο τότε πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολούθησε η ΠΑΕ Θράκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μία χρονιά στην Αρμενική Πιούνικν Ερεβάν, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2009 ο Ανδρέας Μκρτσιάν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κοζάνης, από την οποία και μεταπήδησε στη Νίκη Βόλου, για να τη βοηθήσει να προβιβαστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία. Το ίδιο επανέλαβε με τη φανέλα της Λαμίας, τη σεζόν 2013-2014.

Μεσολάβησε μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη Δόξα Δράμας, την οποία υπηρέτησε και στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο μεσοδιάστημα, ο νέος αμυντικός της Ρόδου υπηρέτησε κατά σειρά την Καβάλα, το Νέστο Χρυσούπολης και τον Πανθηραϊκό.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Ανδρέα Μκρτσιάν, με την ευχή να συνδέσει το όνομά του με την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.»