ΕΠΣ Έβρου: Την Παρασκευή η πρώτη προπόνηση της Ένωσης Λυκόφης Κορνοφωλιάς με Αναστασιάδη στον πάγκο

 

Την πρώτη της συγκέντρωση για την νέα σεζόν θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (25/5) η πρωταθλήτρια του Κεντρικού ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου Ένωσης Λυκόφης Κορνοφωλιάς, έχοντας στον πάγκο της τον πολύπειρο Γιάννη Αναστασιάδη.

Ο  νταμπλούχος κατά την περσινή σεζόν με την ΑΕ Διδυμοτείχου κόουτς Γιάννης Αναστασιάδης επιστρέφει μετά από χρόνια στον πάγκο της ομάδας, αντικαθιστώντας τον πετυχημένο προπονητή Κλεάνθη Τσιροπούλα που οδήγησε την ομάδα στην Α’ Κατηγορία ένα χρόνο μετά την συγχώνευση της Ομόνοιας Λυκόφης με την Κορνοφωλιά, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS σχεδόν ένα μήνα πριν για νέες εκπλήξεις από την ομάδα της Ένωσης.

Ο Γιάννης Αναστασιάδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Εβρίτικου ποδοσφαίρου σαν παίκτης αλλά και προπονητής, μεγαλουργώντας στην “χρυση” εποχή του Άλεξ αγωνιζόμενος για 15 χρόνια μέχρι την Β’ Εθνική και βγαίνοντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Ακολούθησαν επιτυχίες με ανόδους στην Δ’ Εθνική με την Θράκη Φερών και την Σαμοθράκη με τον Ποντιακό να είναι η ομάδα που έκλεισε η μεγάλη καριέρα του.

Αναλαμβάνει προπονητής στην αγαπημένη του Σαμοθράκη όπου με την πρώτη κατακτούν την άνοδο στην Δ’ εθνική. Ακολουθεί ο Ποντιακός, ο Έβρος Σουφλιου, η Κορνοφωλιά, η Νίψα και φυσικά ο Άλεξ (φώτο) πριν αναλάβει περιση την ΑΕΔ κατακτώντας τα πάντα.