ΕΠΣ Έβρου: Δυο (+4) μεταγραφές ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Δυο ακόμα μεταγραφές για την πρώτη ομάδα και τέσσερις για την δεύτερη που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Έβρου ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Εκτός από τον έμπειρο πορτιέρο Στελιο Βογιατζή που την μετακίνηση του στον Εθνικό είχε γνωστοποιήει το ThrakiSportS, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε και τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Δεδελούδη που αποκτήθηκε από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου  και επιστρέφει στον Εθνικό όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Μαζί τους ανακοινώθηκαν και τέσσερα ακόμα παιδιά για την Β’ ομάδα, οι Βασίλης Βασιλειάδης, Νίκος Επιτρόπου, Νίκος Νεανίδης και Γιώργος Ιακωβίδης.

Οι ανακοινώσεις του Εθνικού: Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιο Βογιατζή από τον Α.Ο Ιπποκράτη.Ο 34χρονος Στέλιος έχει αγωνίστεί στην ΕΠΣ Δράμας με τις ομάδες του Ορφέα Χωριστή,Ηρακλή Παρανεστίου και του Φίλλιπου Δοξάτου.Στην συνέχεια μετακόμισε στην Καβάλα φορώντας την φανέλα του Ηρακλή Καβάλας.Στον νομό Έβρο έχει αγωνιστεί με την Α.Ο Καππαδοκών,με τον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Γ΄Εθνική,με τον Α.Ο Μαϊστρου και τελευταίο σταθμό τον Α.Ο Ιπποκράτη.

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του νεαρού και ταλαντούχου Δημήτρη Δεδελούδη από την Ένωση Άνθειας-Αριστήνου.Ο Δημήτρης είναι 19 ετών και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.Στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης και του Απαλού πριν πάρει μεταγραφή στην Α.Ο Καππαδοκών. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Ένωση Άνθειας-Αριστήνου.
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Εθνικού .

Επίσης έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Βασίλη Βασιλειάδη,του Νίκου Επιτρόπου, του Νίκου Νεανίδη και του Γιώργου Ιακωβίδη στην Β΄ Ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης