Γ’ Εθνική: Φιλική εκτός έδρας ήττα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου από την Καβάλα

 

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου το απόγευμα της Κυριακής μετέβη στην Καβάλα ίσως για το πιο δυνατό «κρας τεστ» της φετινής της προετοιμασίας, ένα φιλικό με τον ΑΟΚ, που δυστυχώς αν και έδειξε καλά στοιχεία γνώρισε την ήττα με 1-0.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή, παρά το γεγονός πως προετοιμάζεται για την παρθενική της παρουσία στην Γ’ Εθνική, και το απόγευμα της Κυριακής αντιμετώπισε σε ένα φιλικό μια από τις πιο έμπειρες και δυνατές ομάδες του πρώτου ομίλου, αυτήν του ΑΟ Καβάλας, κατάφερε να την κοιτάξει κατάματα, αν και τελικά ένα γκολ από έναν πρώην «Θρακιώτη» τον Ψάλτη, έδωσε τη νίκη στον ΑΟΚ.

Η Καβάλα ήταν λίγο καλύτερη στο πρώτο μέρος, όμως ο Κορωνάκης κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του μέχρι ένα σημείο του. Ένα λεπτό πριν τη λήξη, λοιπόν, δυστυχώς ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, Ψάλτης, κατάφερε να τον νικήσει και να γράψει το 1-0 για την Καβάλα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σιδηροχωρίου, ήταν σαφώς αρκετά βελτιωμένη και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να δημιουργήσει μερικές ευκαιρίες με τον Σαμαρά και τον αρχηγό Σάκη Γιαννακίδη, που όμως ο πορτιέρο της Καβάλας, όπως αναφέρει και η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καβάλας «Πρωϊνή» (από όπου και η φωτογραφία), αποσόβησε και κράτησε το 1-0, με την Καβάλα έτσι να παίρνει τη νίκη και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να φεύγει από την Καβάλα με σημαντικές εμπειρίες.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Μπλιός, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Θωμαϊδης, Ντουρτμές.

Έπαιξαν ακόμα οι : Σέχου , Αδαμάκης , Ζαρωτιάδης , Παυλίδης , Προβατίδης , Παγκάκης ,Κεσαπίδης, Χαραλαμπίδης, Χατζηκυριάκου , Τσακιρίδης.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Κορωνάκης, Παρασκευόπουλος, Τσορτανίδης, Μίλλερ, Πλασταράς, Ανυφαντάκης, Χατζηπάππα, Γάϊδας, Σαμαράς, Γιαννακίδης, Μαυράκης.

Επαιξαν και οι: Τσαμπάζης, Πριτσίδης, Βασιλείου, Πανουργιάς, Ανδρέου, Αμοιρόπουλος, Αγγέλης, Μουρατίδης και Αλεξακούδης