ΕΠΣ Θράκης: Κερασάκι στην τούρτα η μεταγραφή “Μούζα” για την Δόξα Γρατινής

 

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή και ίσως την σπουδαιότερη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια των μεταγραφών Δόξα Γρατινής με την απόκτηση του πρωην αμυντικού του Πανθρακικού Νουγκζάρη Μουζασβίλι.

Ο “Μούζα” όπως ανέφερε προ 20ημερου και το δημοσίευμα του ThrakiSportS θα επέστρεφε στην Θράκη, αφού δεν τελεσφόρησε το ενδιαφέρον ομάδων Γ’ Εθνικής από την περιοχή, και θα είναι παίκτης της Γρατινής, που είναι τουλάχιστον με βάση το ρόστερ το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος στοπερ πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν στην Δόξα Προσκυνητών και στην συνέχεια επέστρεψε στον Φωκικό για δεύτερη φορά και στην ΕΠΣ Φωκίδας, μένοντας πίσω ωστόσο από τον Αστέρα Ιτέας που πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Μουζασβίλι για 10 περίπου χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανθρακικού, ξεκινώντας από τις ακαδημίες μέχρι την πρωτη ομάδα και την Δευτέρα θα παραβρεθεί κανονικά στην πρωτη συγκέντρωση της ομάδας της Γρατινής για την νέα σεζόν.

Πρόκειται για την δέκατη μεταγραφή για την ομάδα του Τάσου Μπόζη μετά από αυτές των Ζάνταλη (θυμηθείτε ΕΔΩ),  Κωνσταντή, Μπόζη, Αντωνιάδη, Καμζέλα, Πασχάλη, Μπουτσακτσή, Κακανούδη (θυμηθείτε ΕΔΩ), και του Θεοδωρίδη που καθιστούν την Γρατινή το μεγαλο φαβορί για το πρωτάθλημα.