Έγκυος η αρχηγός Σταυρούλα Καραλίδου! Μεταγραφή από τον ΓΑΣ Κομοτηνή για την Ασπίδα Ξάνθης

 

Τις υπηρεσίες της αρχηγού της, Σταυρούλας Καραλίδου, θα στερηθεί για λίγους μήνες η Ασπίδα Ξάνθης, με τον λόγω να είναι ο πλέον ευχάριστος.

Η αρχηγός της Ασπίδας είναι έγκυος, και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα με την έλευση του 2018. Παράλληλα η Ασπίδα, η οποία ξεκινάει αύριο την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή, με την Χριστίνα Τσακίρη να δίνεται με παραχώρηση από τον ΓΑΣ Κομοτηνή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης:

Ανακοινώνεται πως η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, καθώς και των τμημάτων κορασίδων και νεανίδων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 και ώρα 19:00 στο Δ.Α.Κ. Ξάνθης. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο η γυναικεία ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνής για την παραχώρηση- με υποσχετική- της αθλήτριας Τσακίρη Χριστίνας, την οποία καλοσωρίζουμε και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Επίσης, για λίγους μήνες θα έχουμε την «ευχάριστη» απουσία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της περσινής μας αρχηγού, Καραλίδου Σταυρούλας, λόγω εγκυμοσύνης. Της ευχόμαστε να έχει καλή εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι.

Από το Δ.Σ.