LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΣ Λαμία 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τα Πηγάδια και το Xanthi FC Arena, μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στην Ξάνθη και τη νεοφώτιστη Λαμία.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από τα Πηγάδια για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Λαμία για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Ώρα 18:30 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 18:38 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:42 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:45 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:49 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 18:52 Πάμε σιγά – σιγά και στις συνθέσεις των δύο ομάδων από το Ξάνθη FC Arena.

Ώρα 18:54 Για την Ξάνθη ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκινάει με τους: Zίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Ντε Λούκας, Φλίσκα, Π. Ορφανίδη, Λουσέρο, Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά, Γέντρισεκ.

Ώρα 18:56 Για την Λαμία από την άλλη ξεκινούν οι: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Ασιγκμπα, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βουό.

Ώρα 19:00 Περίπου 1000 φίλαθλοι έχουν δώσει έως τώρα το παρών στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Ώρα 19:04 Στο γήπεδο βρίσκονται και οι παίκτριες της Γυναικείας ομάδας της Ξάνθης, οι Βασίλισσες της Θράκης.

Ώρα 19:08 Περί τους 25 φίλους της Λαμίας βρίσκονται και στο πέταλο των Πηγαδίων.

Ώρα 19:12 Αυτή τη στιγμή η είσοδος των παικτών των δύο ομάδων με την διαιτητική τριπλέτα στο γήπεδο.

Ώρα 19:14 Ενός λεπτού σιγή τηρείται στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.

1′ Πρώτη σέντρα στη φετινή σεζόν για τις δύο ομάδες!

4′ Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, ο Πίτι έκανε μια παράλληλη πάσα, ο Ακόστα προσπάθησε να κάνει το σουτ, που όμως ήταν αδύναμο και απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

8′ Τίποτα ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η Λαμία δείχνει πιο επιθετική, με την Ξάνθη να περιμένει την ευκαιρία της.

13′ Μετά από ένα πεντάλεπτο όπου η Λαμία πίεσε λίγο περισσότερα, η Ξάνθη κερδίζει και πάλι τα μέτρα και προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό της, παίζοντας παράλληλα παιχνίδι κέντρου όμως με ψυχραιμία.

17′ Ο Μπλάζιτς συνεργάστηκε με τον Βασιλαντωνόπουλο, κέρδισαν ένα κόρνερ, με τον Αναστασιάδη να πιάνει μετά την εκτέλεσή του την κεφαλιά, αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ.

20′ Ο Ορφανίδης έκανε ένα σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε σχετικά εύκολα.

22′ Νέο σουτ του Μπρίτο, ο Παπαδόπουλος όμως και πάλι ήταν σε καλή θέση και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

25′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, για την Λαμία και τον Ασίγκμπα.

26′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για την Ξάνθη, για τον Πέτρο Ορφανίδη επειδή διαμαρτυρήθηκε για ένα φάουλ που του καταλόγισε ο ρέφερι.

30′ Άλλη μια κάρτα για παίκτη της Λαμίας, αυτή τη φορά για τον Παντελιάδη για ένα άτσαλο μαρκάρισμα.

33′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, ο Λισγάρας βρήκε χώρο και έκανε ένα πολύ μακρινό σουτ, περίπου από τα 30 μέτρα, με τη μπάλα να φεύγει πολύ ωραία και να παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά τον Παπαδόπουλο να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα.

34′ Τρίτη κίτρινη κάρτα για παίκτη της Λαμίας, για τον Κουκόλη για ένα φάουλ που έκανε πάνω στον Πέτρο Ορφανίδη.

39′ Πολύ επικίνδυνη επίθεση για την Ξάνθη, που προσπάθησε με αρκετούς τρόπους και ωραίες συνεργασίες να απειλήσει την εστία της Λαμίας, όμως δεν κατάφερε να πιάσει ένα καλό σουτ ούτε ο Γέντρισεκ, ούτε και ο Ορφανίδης.

45′ Ένα λεπτό θα έιναι οι καθυστερήσεις, όπως έδειξε ο τέταρτος.

Ώρα 20:03 Τέλος πρώτου ημιχρόνου! Ξάνθη – Λαμία 0-0

Ώρα 20:04 Χωρίς να έχει πολλές τελικές το πρώτο μέρος τους παιχνιδιού, η Ξάνθη άργησε λίγο να πάρει μπρος, από το 20 και μετά όμως πίεσε ψηλότερα και απείλησε με προϋποθέσεις, ενώ η Λαμία από την άλλη έκανε 2 φάσεις, με κεφαλίες μετά από στημένα εκεί όπου η Ξάνθη φαίνεται να υστερεί.

Ώρα 20:06 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 20:09 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 20:12 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 20:16 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος του αγώνα στα Πηγάδια.

47‘ Κίτρινη κάρτα για τον Κώστα Φλίσκα. Η δεύτερη σε παίκτη της Ξάνθης, μετά τον Πέτρο Ορφανίδη.

51′ Χωρίς κάποια σημαντική φάση στην επανάληψη έως τώρα.

56′ Πρώτη αλλαγή για την Λαμία, ο Μπουλούλης παίρνει τη θέση του Πίτι.

60′ Στο 58% η κατοχή για την Ξάνθη, και στο 42% αντίστοιχα για την Λαμία. 5 (5 εντός στόχου) – 2 (0 εντός στόχου) οι τελικές για Ξάνθη και Λαμία αντίστοιχα.

64′ Πρώτη αλλαγή και για την Ξάνθη και τον Μίλαν Ράσταβατς, ο Τριάδης θα πάρει τη θέση του Πέτρου Ορφανίδη, που δείχνει να έχει τραυματιστεί λίγο κάτω και αριστερά από τη μέση του.

65′ Πάρα πολύ καλό σουτ του Λουσέρο, που επέστρεψε στον άξονα με την είσοδο του Τριάδη και φάνηκε ουσιαστικά για πρώτη φορά, με την μπάλα μετά το σουτ του να περνάει τελικά για λίγο άουτ.

67′ Δεύτερη αλλαγή για την Λαμία, ο Τσούκαλος στη θέση του Βουό.

75′ Ξαφνικά έχουμε διακοπές στους προβολείς του γηπέδου, αφού έσβησαν τα φώτα στους 2 εκ των 4 πυλώνων του γηπέδου, κι έτσι πάμε σε μια 5λεπτη διακοπή, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα από τους ανθρώπους της Ξάνθης.

78′ Δεύτερη αλλαγή και για τον Ράσταβατς, που προσπαθεί να φρεσκάρει την ομάδα του και περνάει στο γήπεδο τον Μεχία αντί του Καμαρά.

79′ Ξεκίνησε και πάλι το ματς, αφού επιδιορθώθηκε το πρόβλημα και πλέον μένουν 10 λεπτά συν τις καθυστερήσεις που αναμένεται να είναι τουλάχιστον πέντε λεπτά για το τέλος του.

81′ Ο Κασάδο έκανε μια ωραία παράλληλη προς την περιοχή, ο Παπαδόπουλος αιφνιδιάστηκε αρχικά, αλλά τελικά πρόλαβε τον Γέντρισεκ και έδιωξε με τα πόδια.

84′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Μπάμπης Τεννές, με τον Κουτρουμάνος να περνάει στο γήπεδο και να αντικαθιστά τον Βασιλαντωνόπουλο.

87′ Τελευταία αλλαγή και για την Ξάνθη, ο Κάστρο μπαίνει στη θέση του Λουσέρο, με τον Ράσταβατς να προσπαθεί να δυναμώσει την επίθεση και να κυνηγήσει ένα γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

90‘ Κίτρινη κάρτα στον Όμο για ένα φάουλ πάνω στον Γέντρισεκ.

90’+ Οκτώ τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+1′ Κίτρινη κάρτα και στον Μπουλούλη.

90+6′ Τραυματισμός για τον Ντε Λούκας, που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επανήλθε στο γήπεδο πάλι.

90+8′ Τέλος του αγώνα! Ξάνθη – Λαμία 0-0

Η Ξάνθη έπαιξε καλύτερα, φάνηκε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνίδιου, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και η ουσία είναι ότι η Λαμία στο πρώτο της παιχνίδι στην Α’ Εθνική, πήρε και τον πρώτο της βαθμό.

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τη μετάδοση του σημερινού αγώνα μέσα από το ThrakiSportS! Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς μας, που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατή η σημερινή μετάδοση του παιχνιδιού! Καλό σας βράδυ!