Γ’ Εθνική: Φιλική ήττα της Δόξας Προσκυνητών στην Χρυσούπολη από τον Νέστο

 

Την δεύτερή της ήττα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της γνώρισε η Δόξα Προσκυνητών στην Χρυσούπολη.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ηττήθηκε με 3-1 από τον δυνατό Νέστο που αγωνίστηκε χωρίς τον Λαδάκη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο στάθηκε καλύτερα από το παιχνίδι της Ξάνθης απέναντι στον Ορφέα την Τετάρτη.

Η ομάδα του Κομοτηναίου προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη προηγήθηκε 2-0 με δυο γκολ του Μιχαηλίδη, στο 35′  με πλασέ και στο 43′ με απευθείας χτύπημα φάουλ, με την Δόξα ωστόσο να δείχνει καλά στοιχεία χάνοντας κάποιες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος έγινε το 3-0 με πέναλτι που κέρδισε στο 58′ ο Μαϊδανός και εκτέλεσε ο ίδιος, με τους Προσκυνητές να μειώνουν σε 3-1 στο 68′ με τον Κατσαρό (φώτο αρχείου) που είχε μπει ως αλλαγή, δείχνοντας ότι χρειάζονται δουλειά κυρίως στην άμυνα αλλά και ενίσχυση στα μετόπισθεν.

ΝΕΣΤΟΣ (Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Παυλακάκης, Αϊβάζογλου, Ναουμίδης, Χούσινετς, Μπούτος, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Μιχαηλίδης, Φαμπιόλ, Μαϊδανός. Επαιξαν και οι Μαρμαρέλης, Διαμαντής, Ματθαίου, Κογκελίδης, Κλοκίδης.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Μπαχαρίδης): Περτσάς, Φουρκάν, Περσίδης, Λειβαδιώτης, Φαρμάκης, Χακάν, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Κλης, Βιόπουλος, Βάσκος. Αγωνίστηκαν και οι Ξενοδοχίδης Γ, Ξενοδοχίδης Η. Βούλγαρης, Κατσαρός.