ΕΠΣ Έβρου: Ξεκινά προετοιμασία ο ΑΣ Πέπλου ανακοινώνοντας μαζικά 28 μεταγραφές εκ των οποίων οι 13 είναι παλιοί γνώριμοι

 

Ο ΑΣ Πεπλου ανακοίνωσε συνολικά 28 μεταγραφές ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι 13 είναι παλιοί γνώριμοι που επιστρέφουν στην ομάδα του χωριού τους για να την βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Απο τον ΑΟ Τυχερου αποκτηθηκαν οι Χρυσοβαλαντης Τσιπλακης, Γιώργος Γιαλαματζης, Θανάσης Πετριδης, Δημήτρης Δεμιρακος, Χρήστος Σωτηριου, Μάκης Καραμανλης καθώς και οι Λαμπιδης, Λιαπης, Σαλαμπασης και ο τερματοφύλακας Τσαμπαζης.

Απο την Ασπιδα Βρυσουλας αποκτηθηκαν οι  Σαιτης (τερματοφύλακας), Άγγελος Νικολοπουλος, Βερανουδης, Λουκάς Μελετης, Καραβασιλης και Ναβροζιδης.

Απο την Θρακη Φερων αποκτηθηκαν οι Πέτρος Τσοτανιδης, Σοφοκλής Δαλακακης, Κιουσης και Καμεας. Απο την Νίκη Απαλού αποκτήθηκε ο Γιώργος Στροφαλης.

Απο τον ΑΟ Μακρης αποκτήθηκαν οι Άγγελος Βουτσας και Δημήτρης Καραγιαννης. Από τον Ποντιακό αποκτήθηκε ο Νεραντζακης. Τέλος από την Καρδίτσα οι Στέλιος Πολυζος και Ηλίας Πολύζος.

Τέλος, επιστρέφει από το Τυχερό ο Βασίλης Τσαπάνης και από την Βρυσούλα ο τερματοφύλακας Χρήστος Βαφειάδης.

Μαζί με τους δυο τελευταίους, συνολικά οι 13 από τους 15 παίκτες που ανακοινώθηκαν έχουν ξαναφορέσει στο παρελθόν την φανέλα του ΑΟ Πέπλου και επιστρέφουν στην ομάδα, από την οποία είχε φύγει όταν είχε αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου αναμένεται να δώσουν το παρών το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (21 Αυγούστου) στο αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πέπλου στις 5.30 το απόγευμα και θα σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας.