ΕΠΣ Έβρου: Για έκτη σεζόν στην ΄Ενωση Άνθειας Αρίστεινου ο “Killer” Καπανίκας!

 

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος και παίκτες ο Γιάννης Καπανίκας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου παρά τις κρούσεις που είχε από ομάδες της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Έτσι μετά τον Γιώργο Μαρασλή ο προπονητής της ομάδας Τόλης Μπίτσος θα έχει και το παρτενέρ του στην επίθεση και πρώτο σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν τον “Killer” Καπανίκα που στο παρελθόν έχει βγει 4 φορές πρώτος σκόρερ στην ΕΠΣ Έβρου.

Ο 29χρονος φορ ξεκίνησε την καριέρα του από την ΠΑΕ Θράκη, ακολούθησε το Αλεξ, και η Νέα Χιλή στην Δ’ Εθνική. Ίδιο δρομολόγιο, επιστροφή στο Άλεξ και μετά και πάλι Χιλή, με την Άνθεια να αποτελεί το “λιμάνι” του την τελευταία πενταετία.

Ο “Killer” που φέτος θα βρίσκεται για 6η σεζόν στην ομάδα, παρά τις προτάσεις από άλλες ομάδες του Έβρου, προτίμησε λόγω της δουλειάς του (διατηρεί γνωστό καφε-μεζεδοπωλείο) να παραμείνει στην Αλεξανδρούπολη και να βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που έχει κάνει πάνω από 150 φορές στα πρωταθλήματα του Έβρου,  κοντά στις 70 φορές με τα κιτρινομπλέ της Ένωσης και άλλες 80 περίπου με την φανέλα του Αλεξ. Φέτος σκόραρε 12 τέρματα έχοντας 9 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο.