Γ’ Εθνική: Ο Πανθρακικός και οι άλλες εννιά ομάδες που είχαν δικαίωμα αλλά δεν δήλωσαν συμμετοχή

 

Η ΕΠΟ αυτές τις μέρες εξετάζει τους φακέλους των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. Ωστόσο, θα υπάρξει καθυστέρηση όσον αφορά τον καταρτισμό των οκτώ ομίλων, καθώς πρώτα αναμένονται τα μπαράζ των δευτεραθλητών της περσινής Γ’ Εθνικής, για να φανεί ποια από αυτές θα ανέβει στη Football League.

Υπενθυμίζεται ότι η Δόξα Δράμας και η Α.Ε. Καραϊσκάκης θα διεκδικήσουν την άνοδο όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, καθώς ο Ιωνικός δεν κατέθεσε εγγυητική, ενώ με τη Χαλκίδα δημιουργήθηκε πρόβλημα με την αλλαγή τράπεζας του εγγυητή. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίδας Γιώργος Τσαγκάρης, δηλώνει αισιόδοξος ότι θα καταφέρει η ομάδα του να διεκδικήσει την άνοδο.

Παράλληλα, η διοίκηση του Πανελευσινιακού είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή του συλλόγου στη Football League. Ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει, δεν έχει καν δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ως είχε δικαίωμα, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα liganes, οπότε δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Η ίδια ιστοσελίδα επισημαίνει ότι πέραν του Παναλευσινιακού, άλλες εννιά ομάδες, δέκα δηλαδή στο σύνολο, αν και είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Γ’ Εθνική δεν δηλώθηκαν. Σε αυτές το σχετικό ρεπορτάζ περιλαμβάνει τον Πανθρακικό όπως και την Καλλονή, την ΑΕ Ιστιαίας, τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου και τον Εορδαϊκό.

Πέρα όμως από αυτές τις έξι ομάδες, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2017-18 και οι Πυρσός Γρεβενών, Πυθαγόρας, Κανάρης Νενήτων και ΑΟ Σύρου, που ήταν πρωταθλητές στις τοπικές Ενώσεις και στην ΕΠΟ περιμένουν την απόφαση για το αν τελικά θα καλυφθούν οι θέσεις τους από τους δευτεραθλητές και τριταθλητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here