ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωσε τον πρώην αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Χρήστο Δούπα ο Ιπποκράτης

 

Σημαντική ενίσχυση στα μετόπισθεν για τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, αφού μετά την συμφωνία με τον Βαγγέλη Καρασερίδη που αποκάλυψε το ThrakiSportS και αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες, ανακοίνωσε και την απόκτηση του πρώην αρχηγού του Εθνικού Χρήστου Δούπα.

Μάλιστα, στην αναλυτική της ανακοίνωση, η διοίκηση του Ιπποκράτη δεν παραλείπει να ευχαριστήσει αυτήν του Εθνικού για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Ο Δούπας αποτελεί εισήγηση του προπονητή του Ιπποκράτη Βασίλη Τσιομλεκίδη, ο οποίος τον είχε παίκτη στον Εθνικό.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύπειρου Χρήστου Δούπα από την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Η Διοίκηση της ομάδος, μετά από την επιθυμία του Προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη αλλά και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη, κατάφερε να τα βρει σε όλα με την Διοίκηση του Εθνικού και να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες της ομάδας για την επίτευξη των φετινών της στόχων.

Ο Χρήστος, 31 ετών ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αποτελεί έναν από τους καλύτερους και ποιοτικότερους αμυντικούς του νομού μας και έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκτός από το ταλέντο του, διακρίνεται για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τόσο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου όσο και στην Γ’ Εθνική, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής ενδεκάδας αλλά και ενός εκ των αρχηγών αυτής.

Τον καλωσορίζουμε και το ευχαριστούμε για τη διάθεση του να βοηθήσει το σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την πραγματοποίηση της μεταγραφής και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα σεζόν!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here