Και τέταρτη υποψηφιότητα από την Θράκη στις εκλογές της ΕΠΟ πέραν των προέδρων των τριών ΕΠΣ

 

Ο χρόνος μετά πλέον αντίστροφα για τις εκλογές της ΕΠΟ, αφού απομένει λιγότερο από ένα 24ωρο για την διεξαγωγή τους, με την Θράκη όπως έχει γράψει το ThrakiSportS να έχει ως υποψηφίους και τους τρεις προέδρους των ισάριθμων ΕΠΣ του γεωγραφικού μας διαμερίσματος.

Ο Χρήστος Καραβασίλης της ΕΠΣ Έβρου είναι  υποψήφιο τακτικό μέλος του ΔΣ με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καλαντζή και οι Μάνος Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης και Γιώργος Πανίδης της ΕΠΣ Ξάνθης είναι υποψήφια αναπληρωματικά μέλη με το ψηφοδέλτιο ουσιαστικά του μεγάλου φαβορί για την προεδρία Βαγγέλη Γραμμένου.

Αυτοί οι τρεις δεν είναι όμως οι μόνοι υποψήφιοι από την Θράκη σε αυτές τις εκλογές. Πέρα από τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. διεξάγονται παράλληλα και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, κάτι αντίστοιχο με την Εξελεγκτική Επιτροπή που αναλαμβάνει να κάνει κάθε χρόνο τον έλεγχο των βιβλίων.

Για την συγκεκριμένη επιτροπή, λοιπόν, ανάμεσα στους ανακηρυχθέντες υποψηφίους είναι και ο Θεόδωρος Μπίκος από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου (φωτογραφία από την παρουσία του στην τελευταία Γενική Συνέλευση).

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της, «η ΠΔΕ/ΕΠΟ, λειτουργούσα ως Εκλογική Επιτροπή, με μόνο κριτήριο ότι προτεινόμενα πρόσωπα έδειξαν εγγράφως σχετικό ενδιαφέρον και ανταποκρίνονται στις προϋποθέσεις του Καταστατικού της ΕΠΟ αποφάσισε να προτείνει ως υποψηφίους προέδρους για την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης τους:
ΔΟΓΑΝΤΖΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ
ΜΑΛΙΟΥΦΑ ΛΕΩΝΙΔΑ

Ως υποψηφίους αναπληρωτές προέδρους για την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης τους:
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Ως υποψήφια μέλη της Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης τους:
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟ
ΝΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΣΑΛΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ
ΧΟΛΕΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Ως υποψηφίους για αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης τους:
ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ
ΤΟΚΑ ΑΣΤΕΡΙΟ
ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ