Γ’ Εθνική: Φιλικά… «ντόρτια» του Ορφέα Ξάνθης επί της Δόξας Προσκυνητών στην Λευκόπετρα

 

Με σκορ 4-1 νίκησε ο Ορφέας Ξάνθης την Δόξα Προσκυνητών σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Λευκόπετρας και τα είχε όλα: πέντε γκολ, δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες.

Όπως σημειώνει η xanthi-sport, από όπου και η φωτογραφία, το 1-0 έγινε στο 40′ με τον Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού και στο επόμενο λεπτό ο σκόρερ πάσαρε στον Μουμίν Τουγιάλ για να γραφτεί το 2-0. Ο τελευταίος διαμόρφωσε και το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ενώ ο Λαζαρίδης που πέρασε ως  αλλαγή έκανε το 4-0 στο 70ο λεπτό.

Το γκολ της τιμής για τους Προσκυνητές πέτυχε ο Βιόπουλος στο 79′ ενώ δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε και πέναλτι για να μειώσει ακόμα περισσότερο. Η ομάδα του Μπαχαρίδη, για την οποία αυτό ήταν το πρώτο φιλικό της σεζόν καθώς ξεκίνησε τελευταία από τις ομάδες της Θράκης προετοιμασία, διαμαρτύρεται και για κακώς ακυρωθέν γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής – Παναγιώτης Καμαράκης): Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ ,  Πασχαλάκης, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ, Τορομανίδης, Καραγκιόζης Γ., Χίντ Ιμέρ, Μουμίνογλου. Αγωνίστηκαν και οι Καλλίδης, Καρκατζάνης, Λαζαρίδης, Μεκερά, Χατζηπαππάς.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Περτσάς, Ξενοδοχίδης Γ., Λειβαδιώτης, Φαρμάκης, Ζουμπιάδης, Τρίχας, Δραγανίδης,  Κλης, Παπαρούνας, Γιαννακιτσίδης, Βιόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι  Σαμέτ, Φουρκάν,  Βουλγαρίδης, Καραγιάννης, Περσίδης, Χακάν, Κατσαρός, Ξενοδοχίδης Ηλ.