Γ’ Εθνική: Δύο νεαρούς Εβρίτες πρόσθεσε στο ρόστερ της με εισήγηση Τελκίνσκι η ΑΕ Διδυμοτείχου (+photos)

 

Σε διπλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕ Διδυμοτείχου που ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης την απόκτηση των νεαρών Αποστόλη Πατιαλιάκα και Ηλία Ζαφειρόπουλου.

«Ο Αποστόλης είναι 18 ετών και πρόκειται για ένα παιδί γέννημα θρεμα της Ακαδημίας μας καθώς εκεί ξεκίνησε από μικρός τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και εξελίχτηκε μέχρι την πρώτη ομάδα όπου ήταν και μέλος στην κατάκτηση των 2 πρώτων πρωταθλημάτων σε ηλικία μόλις 15 ετών! Περσι “μετακόμισε” στην Β´ ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και αφού αγωνίστηκε σε όλοκληρο το πρωτάθλημα φέτος επιστρέφει κατόπιν υποδείξεως του προπονητή Κου Τελκινσκι», επισημαίνει η ανακοίνωση της ΑΕΔ.

«Ο Ηλίας είναι 20 ετών και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Άρη Πραγγιου στην συνέχεια αποκτήθηκε από την ομάδα μας όπου και παρέμεινε για ένα εξάμηνο πριν μετακομίσει στην ομάδα του Ορεστη, περσι αγωνίζονταν στην Ενωση Ασβεσταδων Κυανης . Αφού ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας άφησε θετικές εντυπώσεις στον κοουτς ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτηση του», προσθέτει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Τους καλωσορίζουμε και τους δυο στην οικογένεια της Α.Ε.Δ και τους ευχόμαστε πάνω απ όλα υγεία και επιτυχίες».