ΕΠΣ Έβρου: Νέο μεταγραφικό μπαμ με τον “κουμπάρο” Τσαπ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που με τις μέχρι τώρα κινήσεις του δείχνει ότι θα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από 2 χρόνια.

Έτσι μετά τους Δορουγιδένη, Γκαιδατζή, Πελτέκη και Λίτσιο το δίδυμο Παπαράδη και Φλώρου θα κοουτσάρει και τον Μάκη Τσαπάνη.

Μάλιστα ο Τσαπάνης θα είναι μαζί με τον κουμπάρο του Μιχάλη Φλώρο  για τρίτη φορά σε ομάδα, μετά τον Έβρο Σουφλίου όπου διετέλεσε και αρχηγός (φώτο), την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και τώρα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο “Τσαπ” από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Έβρουν την τελευταία δεκαετία, ψηφίστηκε φέτος από προπονητές και φιλάθλους στην καλύτερα εντεκάδα της ΕΠΣ Έβρου στον διαγωνισμό του ThrakiSportS, και παρά την ηλικία του είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες του Έβρου,αλλά και την Δόξα Προσκυνητών, ωστόσο προτίμησε αυτήν του Εθνικού του Μιχάλη Φλώρου.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: Με χαρά, ανακοινώνουμε την απόκτηση του έμπειρου μέσου, Μάκη Τσαπάνη!

Ο Μάκης είναι 33 ετών και έχει αγωνιστεί σε Πέπλο, Δημόκριτο, Ποντιακό, Χιλή ενώ αγωνίστηκε και στην Δ’ και Γ Εθνική με την ΠΑΕ Θράκης και τον Έβρο Σουφλίου όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια. Τελευταίος σταθμός ήταν η Ένωση Άνθειας-Αριστεινου. Έχει πετύχει στην έως τώρα καριέρα του 87 γκολ.

Ο Μάκης Τσαπάνης, είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, όπου με το ήθος του και την εμπειρία του από τις επαγγελματικές κατηγορίες, θα συμβάλλει, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, στην νέα σελίδα του Εθνικού ΑΛεξανδρούπολης.

Καλωσορίζουμε τον Μάκη στον Εθνικό!