Οι διακοπές των Κουτσογιάννη, Πετς και Δενδρινού στην Πάρο παρέα με τον… Δημήτρη Διαμαντίδη

 

Στην Πάρο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Τόλης Κουτσογιάννης, μαζί με τον πρώην πλέον συμπαίκτη του στην Ασπίδα Ξάνθης Ιάσωνα Πετς, περνώντας στο όμορφο κυκλαδονήσι τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, πριν από την έναρξη των προπονήσεων και της προετοιμασίας των ομάδων τους, ενόψει της νέας περιόδου.

Σε μία από τις πολλές όμορφες παραλίες του νησιού των Κυκλάδων συνάντησαν τον πρώην αρχηγό και παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν από τους θρύλους πλέον του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν με έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έβγαλε το ελληνικό μπάσκετ, ενώ δεν έλειψε και η καθιερωμένη φωτογραφία.

Στην παρέα μετείχε και ο επίσης πρώην συμπαίκτης τους στην Ασπίδα Ντίνος Δενδρινος, γιος του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Μάκη Δενδρινού, άσχετα που δεν εμφανίζεται στην φωτογραφία, καθώς κάποιος έπρεπε και να την τραβήξει. Υπενθυμίζεται ότι ο Δενδρινός είναι κουμπάρος με τον Κουτσογιάννη, ενώ τη νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτης του Πετς στο Κορωπί.