Basket League: Δημοσίευμα θέλει τον Νίκο Λάσκαρη να πουλά το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ Άρης

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Arena Press, δύο σοβαροί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος, έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης και να συζητήσουν για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της, που ανήκει σήμερα στον ξανθιώτη επιχειρηματία Νίκο Λάσκαρη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ενδιαφέρον βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ενώ την πρωτοβουλία ανέλαβε εξωδιοικητικός παράγοντας, ο οποίος ήρθε σε επαφή με δύο σοβαρούς επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος. Σκοπός είναι να βοηθήσει την κατάσταση λόγω του αδιεξόδου στο οποίο δείχνει να βρίσκεται ο Νίκος Λάσκαρης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει ήδη γίνει συνάντηση με έναν εξ αυτών, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ραντεβού και με τον άλλο επιχειρηματία. Αμφότεροι γνωρίζουν την κατάσταση των χρεών, αλλά ζήτησαν λεπτομερή ανάλυση των οφειλών και των χρημάτων που απαιτείται να δαπανηθούν άμεσα.

Σε πρώτη φάση οι δύο επενδυτές δείχνουν θετικοί να εμπλακούν στην ομάδα και να αναλάβουν τα χρέη που υπάρχουν, όμως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην υπάρξει κανενός είδους συνεργασία ή οικονομική συναλλαγή με τον Νίκο Λάσκαρη. Τώρα, πως θα εξαγοραστεί το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ Άρης χωρίς να υπάρξει οικονομική συναλλαγή με τον κάτοχο αυτού του πλειοψηφικού πακέτου, είναι ένας γρίφος που μένει να λυθεί…