Αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του φιλικού του Ορφέα Ξάνθης με την ΑΕ Διδυμοτείχου ελέω…. ΑΟΞ

 

Ο Ορφέας Ξάνθης και η ΑΕ Διδυμοτείχου, δυο ομάδες της Θράκης που αμφότερες θα συμμετάσχουν στην Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν, είχαν συμφωνήσει για ένα φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο, όμως δεδομένου πως την ίδια μέρα κάνει πρεμιέρα και ο ΑΟΞ στα Πηγάδια, το συγκεκριμένο φιλικό φαίνεται πως αλλάζει ημερομηνία.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, θα υποδεχόταν το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ την ΑΕ Διδυμοτείχου. Όταν, όμως οι δυο ομάδες κανόνιζαν τη μέρα και ώρα διεξαγωγής του φιλικού δεν υπολόγιζαν πως το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο έκανε σέντρα και το «μεγάλο» πρωτάθλημα της χώρας, στο οποίο συμμετέχει και ο ΑΟΞ και θα ετύγχανε το δικό του πρώτο παιχνίδι να διεξαχθεί εντός έδρας και να οριστεί απόγευμα Σαββάτου.

Έτσι, αφότου έγινε η κλήρωση και πλέον ορίστηκαν και οι ημερομηνίες των πρώτων δύτο αγωνιστικών και δεδομένου πως η πρεμιέρα της μεγάλης ομάδα της Ξάνθης, του ΑΟΞ, συνέπιπτε με την μέρα του φιλικού ανάμεσα σε Ορφέα και Διδυμότειχο, οι ιθύνοντες του Ορφέα ήρθαν σε επαφή με την ΑΕΔ και οι δυο ομάδες συμφώνησαν το φιλικό τους να μεταφερθεί από το απόγευμα του Σαββάτου για το απόγευμα της Κυριακής, δηλαδή απλά ένα 24ωρο αργότερα.