Γ’ Εθνική: Στα Τρίκαλα μέσω Αγ. Θεοδώρων συνεχίζει την καριέρα του ο “σκόρερ” Δημήτρης Καπετάνος

 

Σε ομάδα Γ’ Εθνικής και στην Ημαθία θα συνεχίσει την καριέρα του ο ακραίος μπακ χαφ του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Καπετάνος.

Ο “Κάπε” τελείωσε τις σπουδές του  στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με την ομάδα του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων πετυχαίνοντας 17 τέρματα αν και μη σέντερ φορ, υπό τις οδηγίες του “μέντορά” του Νίκου Μπαχαρίδη προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων σε όλη την Ελλάδα, Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά και του ιδίου του “Μπαχα” που ωστόσο δεν μπόρεσε να τον πείσει να παραμείνει για πέμπτο χρόνο στην Κομοτηνή.

Μάλιστα το γεγονός ότι πολλές ομάδες δεν πήραν αδειοδότηση στην Football League, έκανε το ενδιαφέρον για το 21χρονο του πρωην μπακ χαφ των Αιγινιακού, Βατανιακού, του ΠΑΟΚ Κοσμίου, Πανθρακικού και Νέστου Χρυσούπολης ακόμα μεγαλύτερο με την Βέροια, Σπάρτη, Κισσαμικό, Αιγινιακό (ομάδα που ξεκίνησε), αλλά και Πιερικό, Παραλίμνι και Καλαμάτα από την Γ’ εθνική να διερευνούν τις πιθανότητες συνεργασίας.

Ο Καπετάνος που μένει μόνιμα στο Αιγίνιο  και είναι μακρινός συγγενής των αδερφών Παντελή και Κώστα Καπετάνου, τελικά επέλεξε ομάδα την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ημαθίας ομάδα των Τρικάλων τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων που από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο πολύ τον θέλει στην νεανική ομάδα που δημιουργούν, με τον “Κάπε” εκτός των άλλων από τον Οκτώβρη και μετά να έχει και το «πτυχίο» στα χέρια στην Κομοτηνή, πόλη που αγάπησε και αγαπήθηκε (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Μάλιστα σκόραρε σε δεύτερο σερί φιλικό μετά αυτό με τον Εθνικό Κλειδίου και σήμερα Κυριακή στην ήττα από την Βέροια με 1-2 όπου αν και μπήκε ως αλλαγή αναστάτωσε την μεγάλη ομαδα της Ημαθίας από τα αριστερά με τις επελάσεις του.