ΕΠΣ Έβρου: Την επιστροφή Πελτέκη μετά την εμπειρία στο Καμπιονάτο ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Εβρου.

Συγκεκριμένα επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του ThrakiSportS και ανακοινώθηκε η απόκτηση  του έμπειρου αμυντικού Κώστα Λίτσιου που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, αλλά παράλληλα ανακοινώθηκε και η επιστροφή του 19χρονου Κώστα Πελτέκη που μετά από ένα εξάμηνο αποχαιρέτησε το ιταλικό όνειρο και την Βολούντας Σπολέτο όπου βρέθηκε πέρυσι και επέστρεψε στον Εθνικό.

Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:

«Μεταγραφή με παρόν και μέλλον για την ομάδα μας, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του πολύπειρου Κώστα Λίτσιου από την Ένωση Άνθειας-Αριστήνου.Ο Κώστας είναι 28 χρονών και γεννημένος στην Αθήνα.Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αίαντα Αθηνών και αφού πέρασε από τις εφηβικές ομάδες του Παναθηναϊκού, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων και της ΑΕΚ και ομάδων επιπέδου Δ’ Εθνικής μετεγγράφει στον Έβρο.Αγωνίστηκε στην Ν. Χιλή,Εθνικό Αλεξανδρούπολης,Έβρο Σουφλίου & Ένωση Άνθειας-Αριστήνου. Παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού και των πλάγιων μπάκ.

Επίσης ανακοινώνουμε την επιστροφή του Κώστα Πελτέκη στις τάξεις της ομάδας μας μετά από ένα σύντομο πέρασμα από ομάδα της Ιταλίας.Ο Κώστας είναι γέννημα θρέμμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τον καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια του Εθνικού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here