Γ’ Εθνική: “Αφιλόξενη” η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου απέναντι στο ανέτοιμο και με ελλείψεις Διδυμότειχο

 

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε στο γήπεδο του Ν. Σιδηροχωρίου κυρίως στο β’ μερος η τοπική Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που επικράτησε 4-1 της ΑΕ Διδυμοτείχου που αγωνιστηκε ωστόσο χωρίς Θάνο και Παντελίδη και έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι σε αντίθεση με την ομάδα της Ροδόπης που ήταν το τρίτο μετά από τα παιχνίδια στην Ξάνθη με Ορφέα και Άρη Αβάτου.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή που χρησιμοποίησε και τον νεοαποκτηθέντα πορτιέρο Φώτη Πριτσίδη, προηγήθηκε με τέρμα του Δεμερτζίδη, με την ΑΕ Διδυμοτείχου να είναι καλή στο πρωτο μέρος αφήνοντας ικανοποιημένο τον Κρίστο Τελκίνσκι για το διάστημα αυτό και τις δυο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα. Αρνητικό για την ΑΕΔ ο τραυματισμός του Χρίστεφ από την αρχή του αγώνα, και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο προπονητές αλλαξαν τις ενδεκάδες τους και ο Κύπριος μεσοεπιθετικός Χατζήπαπα για ακόμη ένα φιλικό σκόραρε όπως με το Άβατο κάνοντας το 2-0, με την ΑΕΔ με τον νεοεισερχόντα Γιλμάζ  Σουλεϊμάνογλου να μειώνει σε 2-1. Το 3-1 διαμόρφωσε ο νεοαποκτηθείς από την Ελπίδα Σαπών Σαμαράς και ο Μαυράκης σημέιωσε το 4-1.

Οι δυο ομάδες στις 20 Αυγούστου θα δώσουν τα επόμενα φιλικά τους κόντρα στην Καβάλα η Δόξα και στον Ορφέα Ξάνθης η ΑΕΔ.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Βασιλείου, Παρασκευόπουλος, Τσορτανίδης, Μίλερ, Τζαμπάζης, Δεμερτζίδης, Μουρατίδης, Μαυράκης, Πανουργιάς, Γιαννακίδης, Δανίδης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Κορωνάκης, Πριτσίδης, Πλασταράς, Αμοιρόπουλος, Αλεξακούδης, Κούτρας, Ανυφαντάκης, Ανδρέου, Χατζήπαπα και Σαμαράς.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Κυριακίδης, Τζανετάκος, Χρίστεφ, Αλεξακίδης, Παπούδης, Στ. Πετρόπουλος, Μαμρικισβίλι, Μήνης, Μαργαριτούδης, Γιαννόπουλος, Εμρέ. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Συριτούδης, Τερτσούδης, Τζανετάκος, Ζαφειρόπουλος, Γ. Σουλεϊμάνογλου, Μ. Σουλεϊμάνογλου, Αβογιάν, Ασπιώτης και Γκαβανόζης