Φιλική επικράτηση του Ορφέα Ξάνθης επί της Ασπίδας σε μια αναμέτρηση από τα παλιά

 

Με σκορ 3-1 νίκησε ο Ορφέας την Ασπίδα Ξάνθης στη Λευκόπετρα το απόγευμα του Σαββάτου, σε μια φιλική αναμέτρηση από τα παλιά, ανάμεσα στις δύο ιστορικές ομάδες.

Όπως σημειώνει η xanthi-sport, δύο τέρματα για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή πέτυχε ο Μουμίνογλου και ένα ο Καρκατζάνης, ενώ παίκτης του Ορφέα σκόραρε και το μοναδικό τέρμα της Ασπίδας, ο Χακή Τζαμπάζ με αυτογκόλ που είχε ισοφαρίσει προσωρινά, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Από τα αρνητικά σημεία του αγώνα ο τραυματισμός του Λάζαρου Μαυρόπουλου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Αθανασίου, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Ζιγκολάρι, Τανζού Χαλήλ Ιμπράμ,  Χίντ Ιμέρ, Λαζαρίδης, Μαυρόπουλος,  Πασχαλάκης, Μουμίνογλου. Έπαιξαν και οι   Χατζηπαπάς, Γιαννακόπουλος, Καρκατζάνης, Ταϊφούρ και Τσιλιγγίρης.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Μπαμπούρης, Σαμαράς, Κοντογιαννίδης, Νικολούδης, Σαρηγιαννίδης,  Στεπανιάν, Χατζηπαρασκευάς, Παπαδόπουλος, Κυριαζίδης, Κατσής, Χριστοφορίδης. Έπαιξαν και  οι Κιαχίδης, Τζαρτάκης, Ζώτος, Σάββογλου Ρ., Ευθυμιάδης, Χαραλαμπίδης,  Κούπας, Μουξιός, Ντουμπάν Τουράν, Πεντεζίδης και Σαββόγλου Β.