ΕΠΣ Έβρου: Παραμένει ο Μαρασλής στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος ο έμπειρος Γιώργος Μαρασλής θα είναι και την επόμενη σεζόν στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου παρά τις προτάσεις επίσημες και μη που είχε από ομάδες της Α’ ΕΠΣ Έβρου
Ο 33χρονος φορ θα αποτελέσει βασικό επιθετικό όπλο του νέου προπονητή της ομάδας Τόλη Μπίτσου μετά και την φυγή του Δορουγιδένη στον Εθνικό, ελπίζοντας να κατακτήσει αυτό που δεν μπόρεσε πέρυσι με την ομάδα, δηλαδή έναν τίτλο.
Ο Μαρασλής  ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και συνέχισε στον ΑΟ Καππαδοκίας.  Λόγω σπουδών μετακόμισε για μια εξαετία (2002-08) στις Σέρρες όπου εκτός από το ΤΕΙ Δομικών Έργων βρισκόταν και στον Ηρακλή Αμμούδας και στην Ηράκλεια.
Με το πέρας των σπουδών του επέστρεψε στον Έβρο και στην πρώην ομάδα του την Καππαδοκία όπου κατέκτησε και με δικό του τέρμα το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου απέναντι στον Αετό Λεπτής,ενώ τα επόμενα χρόνια διετέλεσε και αρχηγός της. Ακολούθησε ο Μάιστρος, ο Ιπποκράτης και από Γενάρη η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.
Πλέον στην ομάδα στρέφονται εκτός από την παραμονή κάποιων βασικών στελεχών και στην απόκτηση νέων παικτών ώστε και και την νέα σεζόν η “κιτρινομπλέ” να είναι εξίσου ανταγωνιστικοί όπως είναι την τελευταία πενταετία.