ΕΠΣ Θράκης: Παρά τις … φήμες παραμένει στο Κόσμιο ο «Γιάπρα»

 

Στον ΠΑΟΚ Κοσμίου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο «captain» της ομάδας Γιάννης Γιαπρακτσής αφού παρά τις διάφορες φήμες που υπήρξαν με την λήξη του πρωταθλήματος συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία του με το με την κυπελλούχο ομάδα του Κοσμίου.

Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε φιλολογικό ενδιαφέρον από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου,  όμως λόγω των υποχρεώσεων του με τη δουλειά του ως λογιστής, ο Γιαπραξής δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει στην Γ΄Εθνικη, ενώ επεξεργάστηκε και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, την όποια σκέψη ευτυχώς έβαλε στην άκρη και αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ Κοσμίου και τη νέα σεζόν θα φορά και πάλι το περιβραχιώνιο της ομάδας.

Ο «Γιάπρα» όπως τον φωνάζουν, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο, όταν στα 15 του μόλις ήταν μέλος του Πανθρακικού, που από την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης είχε ανέβει στην Δ’ Εθνική.

Ακολούθησε ο ΑΠΟΚ Αστόρια, μια ομάδα που έτρεχε ο νυν κόουτς της Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Σάκης Σκουλής, ενώ στη συνέχεια ήρθαν Αξιός Αξιοχωρίου, Βασιλικά και Ορφέας Σουρωτής, όσο σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη οικονομικά.

Ακολούθησαν με την επιστροφή του στην Κομοτηνή το Κόσμιο, η Δοξα Προσκυνητων, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιασμου και πάλι το Κόσμιο στο οποίο θα συνεχίσει για 4η σερί σεζόν κάνοντας τον προπονητή της ομάδας Σάββας Αιβάζη χαρούμενο που θα έχει στις τάξεις του τον καλύτερο αριστερό μπακ στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος την τελευταία δεκαετία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου: 

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμιου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοίνωσή την ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομαδας μας Γιαννη Γιαπρακτση. Τα λογια ειναι περιττά για το ήθος και την ποδοσφαιρικη αξια του του Γιαννη. Ευχόμαστε καταρχήν στον αρχηγο μας την πληρη ευτυχία,αγαπη και βιον ανθοσπαρτον για την ποιο σημαντική μερα της ζωής του αφου στης 26 Αυγούστου θα ανεβει τα σκαλια της Εκκλησίας. Γιαπρα παντα ευτυχισμένοι και καλη ποδοσφαιρική χρονια.