ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή στο «σπίτι» του για τον Γιώργο Αντωνιάδη

 

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η ΠΑΕ Νίψας, αφού συμφώνησε και ανακοίνωση την επιστροφή στην ομάδα ενός παίκτη που προέρχεται από τα σπλάχνα της, του Γιώργου Αντωνιάδη.

Ο Γιώργος Αντωνιάδης τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν για λογαριασμό της μοναδικής, πλέον, μεγάλης ομάδας της Αλεξανδρούπολης, τον Εθνικό. Από μικρός, όμως, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίψας, είχε ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αρχικά από την ακαδημία και μετέπειτα από την ανδρική ομάδα της ΠΑΕΝ. Στη συνέχεια αποχώρησε και ακολούθησαν Έβρος Σουφλίου, ΑΕ Διδυμοτείχου και πέρσι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, για να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε, στο ποδοσφαιρικό του «σπίτι», αυτό της ΠΑΕ Νίψας από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίψας:

«Ενα από τα μεγαλυτερα ταλέντα του εβριτικου ποδοσφαίρου ο Γιώργος ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ επιστρέφει στην Π.Α.Ε.Νιψας. Ο Γιώργος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Π.Α.Ε.Ν.και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε : Εβρο Σουφλίου, Α.Ε.Διδυμοτειχου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης από όπου και αποκτήθηκε. Γιώργο καλώς ήρθες Σπίτι σου».