Γ’ Εθνική: «Φωτιά» οι επιθέσεις, κενά οι άμυνες, έξι γκολ και πλούσιο θέαμα στο φιλικό του Άρη Αβάτου με το Νέο Σιδηροχώρι

 

Πλούσιο θέαμα με έξι γκολ προσέφεραν στο γήπεδο της Φελώνης ο Άρης Αβάτου και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, στην φιλική αναμέτρηση που πραγματοποίησαν το απόγευμα και αποτέλεσε ένα άτυπο παιχνίδι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης και την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης που αμφότερες θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Ο Ευθυμιάδης με πέναλτι και ο Κοτόπουλος με σουτ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο Άβατο πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, ενώ τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν οι Εφεντόπουλος  και Κελεσιάδης. Για το Νέο Σιδηροχώρι τα δύο τέρματα σημειώθηκαν επίσης και στα δύο ημίχρονα, με τον Σαμαρά στο πρώτο και τον Χατζηπαπά στο δεύτερο, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα παρόλο που ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να μειώσει επιπλέον με πέναλτι στο οποίο αστόχησε.

Οι προπονητές Κυριάκος Κετσιεμενίδης και Σάκης Σκουλής είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, με τις επιθέσεις των ομάδων τους να βγάζουν φωτιές αλλά τις άμυνες να παρουσιάζουν πολλά κενά, σε μεγάλο βαθμό πάντως δικαιολογημένα σε αυτήν την φάση της προετοιμασίας τους. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Χρυσέλη και Ιωαννίδη.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κετσιεμενίδης): Εμίνογλου, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης, Μελισσόπουλος, Τουργαΐδης, Κοτόπουλος. Έπαιξαν και οι Βαρελάς, Χαριτίδης, Κούτρας, Βαφειάδης, Κελεσιάδης, Εφεντόπουλος, Κιομουρτζής. Όπως σημειώνει η xanthi-sport, δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Αμουτζάκης. Γκέκας, Βασιλειάδης, Ταχτσίδης και Μουνταγκίδης.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής):  Κορωνάκης, Παρασκευόπουλος, Τσορτανίδης, Μίλλερ, Δανίδης, Δεμερτζίδης, Ανδρέου, Μαυράκης, Ανυφαντάκης, Γιαννακίδης, Σαμαράς. Έπαιξαν και οι Βασιλείου, Αμοιρόπουλος, Αγγελής, Αλεξακούδης,  Κούτρας, Γάιδας, Πανουργιάς, Τζαμπάζης, Χατζήπαπας και Μουρατίδης.