Γ’ Εθνική: Ανατροπή και αντί για Χανιά με “παρέα” στο Λουτράκι ο Τσορμπατζίδης

 

Αλλαγή δεδομένων είχαμε στην μετακίνηση τουΣταύρου Τσορμπατζίδη στην πρωταθλήτρια ΕΠΣ Χανιών ομάδα της Παλαιόχωρας, η οποία έληξε πριν καν ξεκινήσει, με τον Εβρίτη αμυντικό να παραμένει στο Λουτράκι.

Όπως αναφέρει το athlitiko πριν καλά καλά προλάβει να γίνει μόνιμος κάτοικος Παλαιόχωρας ο Σταύρος Τσορμπατζίδης που ήταν ένα από τα αποκτήματα της χανιώτικης ομάδας που συμμετείχαν και στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, αποφάσισε να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο και τελικά να επιστρέψει εκεί που αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thrakisports, ο “Τσορμπα” που ήταν προσωπική επιλογή του πρωην προπονητή του Νέστου Χρυσούπολης και πλέον της Παλαιόχωρας Δημήτρη Μαγκαφίνη αφού συνεργάστηκαν σε Ζάκυνθο και Κόρινθο, αποφάσισε λόγω ότι η Παλαιόχωρα είναι μακριά από τα Χανιά στα Νότια του Νομού Χανίων, και της επιθυμίας της παλιάς του ομάδας να τον κρατήσει στην ομάδα, να παραμείνει για την επόμενη σεζόν στον ΑΟ Λουτρακίου έχοντας μάλιστα και παρέα το “φιλαράκι” Γιάννη Γωνιάδη αλλά και τον Ξανθιώτη Γιώργο Γούλα που συνεχίζει και αυτός για δέυτερη σεζόν στην ομάδα.

Μάλιστα ο “Τσόρμπα” ανακοινώθηκε από την παλιά του ομάδα:  Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Τσορμπατζίδη και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο 26χρονος (γενν. 18/8/1991) ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις Ακαδημίες του Π.Α.Ο και του Πανθρακικού, ενώ έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στη Ζάκυνθο, στον Π.Α.Σ Κόρινθος και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Βορειοελλαδίτης αμυντικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από μια σύντομη θητεία στις μικρότερες κατηγορίες της Γερμανίας με τη φανέλα της FSV Duisburg.

Ένας τραυματισμός (κάταγμα) στο χέρι τον ανάγκασε να λείψει από τα τελευταία της σεζόν, αλλά δεν τον εμπόδισε να εξελιχθεί σε ηγέτη της αμυντικής γραμμής των οράνιε και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 10 συμμ./2 γκολ.