Γ’ Εθνική: Στο Λουτράκι από το Διδυμότειχο ο Γιάννης Γωνιάδης

 

Στο Λουτράκι στην Γ’ Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εβρίτης επιθετικός Γιάννης Γωνιάδης.

Ο νταμπλούχος ΕΠΣ Έβρου και σκόρερ του “χρυσου” γκολ στον τελικό με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 24χρονος επιθετικός μελετούσε προτάσεις από το εξωτερικό που αγωνιζόταν πέρισυ (Γερμανία) και θα βρίσκεται και φέτος το φιλαράκι του Μιχάλης Τσαμουρλίδης, αλλά και από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, κλείνοντας τελικά σύμφωνα με το ThrakiSportS στην φιλόδοξη ομάδα του ΑΟ Λουτρακίου.

Γεννημένος στα Πεύκα Αλεξανδρούπολης, ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ποντιακό, και στα 16 του βρέθηκε  στην Κομοτηνή και στον Πανθρακικό φτάνοντας μέχρι την Εθνική K19, αγωνιζόμενος στην πρωτη ομάδα Α’ και Β’ Εθνική, ενώ παράλληλα συμμετείχε στις Μεικτές της ΕΠΣ Θράκης πανηγυρίζοντας το 2009 το πρωτάθλημα των Μεικτών ομάδων Ελλάδος.

Μετά από σχεδόν μια πενταετία τον Πανθρακικό, συνεχίζει στην Ζάκυνθο στην οποία θα κάνει μια μικρή θητεία για να επιστρέψει στον Έβρο και τον Έβρο Σουφλίου και στην συνέχεια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ακολουθεί ένα εξάμηνο η Γερμανία και η FSV Duisburg με συμπαίκτες τους Τσαμουρλιδη, Βιοπουλο, Τσορμπατζιδη. Πλέον τον συναντούμε σε μια μεγάλη ομάδα του Έβρου, την ΑΕ και επιστροφή στον Έβρο στο Διδυμοτείχου όπου στο τετράμηνο που αγωνίστηκε κέρδισε τα πάντα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΤΖΙΔΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΩΝΙΑΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ