Θα περάσει ο Δεκαπενταύγουστος και ακόμα δεν θα έχει αναδειχθεί νέα διοίκηση στο ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Ο Αύγουστος μπήκε, ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά την εξασφάλιση της προαδειοδότησης δείχνει να προχωρά μετά και την ανακοίνωση των δύο Σέρβων ακραίων και του ισραηλινού πασαδόρου, ωστόσο το ζήτημα πλέον είναι ότι τυπικά… δεν υπάρχει διοίκηση.

Κατά παράδοση, η εκάστοτε διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης διορίζεται για έναν χρόνο και καλείται να κάνει απολογισμό μετά τις 31 Μαΐου, ώστε ακολούθως να αναδειχθεί η νέα που θα τρέξει το τμήμα την επόμενη σεζόν.

Πέρυσι η νέα διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός, μετά την παραίτηση ουσιαστικά του τότε προέδρου Γιώργου Γεωργιάδη, αναδείχθηκε μέσα Ιουλίου με θητεία ετήσια. Πρόεδρος ανέλαβε ο Αντώνης Χατζησταύρου, που διατηρεί την θέση ακόμα και σήμερα.

Στην σύνθεση του Δ.Σ. μετείχαν ακόμα οι Αντώνης Τελόπουλος, Κώστας Παλλακίδης, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος και Διονύσης Δριβάλλας με αναπληρωματικό μέλος την Σμαρώ Δέλκου. Ωστόσο στην πορεία έγινε γνωστό ότι ο Σιδηρόπουλος δεν είχε ακόμα δικαίωμα διοικητικής εμπλοκής λόγω του ότι δεν είχαν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε, γεγονός που ανακαλύφθηκε με αφορμή τις εκλογές της ΕΟΠΕ όπου υπήρχε πρόθεση να κατέβει ως υποψήφιος, ενώ φημολογήθηκαν και άλλες αποχωρήσεις, χωρίς ποτέ να υπάρξει κάποια επιβεβαίωση μέσω ανακοίνωσης για παραίτηση ή αντικατάστασης κάποιου μέλους.

Ουσιαστικά την ομάδα τρέχουν οι Χατζησταύρου και Τελόπουλος, που θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να ηγούνται του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και τη νέα σεζόν, ελλείψει και ενδιαφέροντος άλλων προσωπικοτήτων από την τοπική κοινωνία για να ασχοληθούν. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η καθυστέρηση για να προσκληθούν τα μέλη του ΜΓΣ σε Γενική Συνέλευση ώστε να εγκριθεί ο απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης του ΤΑΑ της περασμένης σεζόν και να αναδειχθεί μέσω εκλογών η επόμενη, είναι κάτι αξιοσημείωτο και σχετικά πρωτόγνωρο.

Δεδομένου ότι αυτή η πρόσκληση βάσει νόμου πρέπει να υπάρξει ένα δεκαήμερο πριν την Γ.Σ. και δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί, ακόμα και σήμερα να συνέβαινε αυτό οι εκλογές θα προκηρυχθούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Λογικά κάποια στιγμή θα γίνουν για να μην υπάρξει οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα, ίσως προς τα τέλη Αυγούστου που θα έχει επιστρέψει ο πολύς κόσμος από τις διακοπές του, και λογικά δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην σύνθεση του Δ.Σ. του ΤΑΑ Εθνικός.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να θα προκηρυχθούν οι εκλογές για τα τέλη του μήνα ή τις αρχές Σεπτεμβρίου, με το παλιό Δ.Σ. να έχει λάβει ουσιαστικά, εκ των πραγμάτων και προκειμένου να μην δημιουργηθεί διοικητικό κενό, άτυπη παράταση στη θητεία του…