Κομοτηναίος έπαιξε πέντε ευρώ στο «σκρατς», έξυσε και… κέρδισε 10.000 ευρώ!

 

Ότι δεν πρέπει να χάνουμε …όλη την περιουσία μας στα τυχερά παιχνίδια, είναι κάτι το αυτονόητο. Για όσους όμως αισθάνονται τυχεροί, η ιστορία του Κομοτηναίου που με 5 ευρώ είδε το πορτοφόλι του να γεμίζει με 10.000, σίγουρα θα τους δελεάσει. Βεβαίως, τα 10 χιλιάρικα δεν είναι ‘καθαρά’, μιας κι έπρεπε να περάσουν πρώτα από φόρους άνω του 20%.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα Χρόνος, ο Κομοτηναίος είδε την τύχη να του ‘κλείνει το μάτι’ σε πρατήριο ΟΠΑΠ επί της οδού Αγχιάλου, στο κέντρο της Κομοτηνής. Υπεύθυνος στο κατάστημα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος κατευθείαν τοποθέτησε τον τυχερό λαχνό σε περίοπτη θέση, με χαρά για την επιτυχία του παίκτη.

“Ο κόσμος επιλέγει πολύ το Σκρατς”, λέει ο κος Γεωργιάδης για το παιχνίδι στο οποίο κέρδισε ο Κομοτηναίος, ενώ για τον νικητή προσθέτει πως “ο τυχερός πήρε τα χρήματα και είναι πολύ χαρούμενος. Σκέφτεται να αγοράσει ένα αυτοκίνητο με αυτά, αλλά δεν ξέρει τι θα κάνει με σιγουριά”.

Όπως ενημερώνει ο κος Γεωργιάδης, “το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να δώσει το μέγιστο στις 500.000 ευρώ, ενώ στο κατάστημά μας ήταν η πρώτη πενταψήφια επιτυχία που σημειώθηκε σε αυτό το λαχνό”, ενώ για το κατάστημα εξηγεί πως “σε άλλα τυχερά παιχνίδια έχουμε κατά καιρούς σημειώσει και μεγαλύτερους νικητές”.

Για το κατά πόσο οι Κομοτηναίοι καταφεύγουν στα τυχερά παιχνίδια, ο πράκτορας δηλώνει πως “ο κόσμος κυνηγάει την τύχη του, αλλά όσο το επιτρέπει η τσέπη του”, ενώ παρατηρεί μειωμένη κίνηση, όπως και κάθε χρόνο στην περίοδο του καλοκαιριού. “Λόγω καλοκαιριού, προφανώς και η κίνηση είναι λίγο μειωμένη. Έχουν τελειώσει και τα πρωταθλήματα, άρα ο κόσμος δεν μπορεί να παίξει αγώνες στο Στοίχημα, παρά μόνο λίγους που διεξάγονται”. Διαβάστε περισσότερα στο xronos.gr με ένα κλικ ΕΔΩ.