Οι Κανδύλης, Γαλατάς και Βλόνταρτσικ οι τρεις πρώτες μεταγραφές της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης

Τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης.
Πρόκειται για τους Γιώργο Κανδύλη, Αποστόλη Γαλατά και Αλέκο Βλόνταρτσικ, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Ολυμπιάδας τη νέα χρονιά. 
Ο πρώτος και ο τελευταίος έχουν φορέσει και κατά το παρελθόν τη φανέλα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, ενώ ο δεύτερος είναι φοιτητής ιατρικής στην πόλη του Έβρου και άνηκε στους Μαχητές Δόξα Πεύκων, οι οποίοι συγχωνεύτηκαν με το Πειραματικό/Πανσθλητικό.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Ολυμπιάδας:
«ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ Ο Γιώργος έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα του συλλόγου μας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για την μπασκετική του αξία.Η προσθήκη του αναμένεται να δώσει ποιότητα και δύναμη στην ομάδα μας.Να του ευχηθούμε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Ο Αποστόλης θα είναι παίχτης του συλλόγου μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς αποκτήθηκε από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.Αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και αναμένεται να δώσει λύσεις στην περιφέρεια της ομάδας μας.Είναι φοιτητής ιατρικής στην πόλη μας.Να του ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά.
ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ-ΑΛΕΚΟΣ ΒΛΟΝΤΑΡΤΣΙΚ Ο Αλέκος είναι κάτι παραπάνω από “γνώριμος” για την ομάδα μας καθώς ήταν παίχτης της αντρικής ομάδας απο το 2006 μέχρι το 2012 και με την επιστροφή του προσθέτει ακόμα μια ποιοτική λύση στις θέσεις των guard.Καλή αγωνιστική χρονιά Αλέκο».