Η αποτίμηση των φιλικών του Σαββατοκύριακου από τους Xanthi Fans…

 

Η Ξάνθη έδωσε τα πρώτα της δύο φιλικά και στην βάση της, το αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων και οι Xanthi Fans που ήταν παρόντες σε αμφότερα τα παιχνίδια με μια ανακοίνωσή τους έκαναν την αποτίμηση και προσκάλεσαν για άλλη μια φορά τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Συγκεκριμένα οι Xanthi Fans μετά τα φιλικά του ΑΟΞ με την Λάρισα και τον Άρη Αβάτου, έκαναν μια αποτίμηση των αγώνων και της κατάστασης της ομάδας, όπως την είδαν αυτοί από τις κερκίες. Έγραψαν λοιπόν πως η ομάδα σιγά – σιγά βρίσκει τα πατήματα της όπως φαίνεται και προσαρμόζεται στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή.

Παράλληλα, πέρα από τα δύο φιλικά οι φίλαθλοι της Ξάνθης αναφέρθηκαν και στον κόσμο, που σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν αρκετά παραπάνω στο γήπεδο, δεδομένης πάντοτε της ζέστης και της περιόδου, ενώ δεν αμέλησαν να ζητήσουν για άλλη μια φορά τη στήριξη του, ώστε η ομάδα στα 50 χρόνια ζωής της να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα έγραψαν:

Δύο φιλικά έδωσε η ΑΟΞΑΡΑ μας το θερμό Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με Λάρισα και Άρη Αβάτου στα οποία έδειξε ότι σιγά σιγά η ομάδα μας βρίσκει τα πατήματά της και ακολουθεί το νέο αγωνιστικό πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχτεί ο προπονητής μας την χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Ενθαρρυντικό στοιχείο η παρουσία αρκετού κόσμου στο γήπεδο με δεδομένο φυσικά όλα αυτά που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια, της χρονικής περιόδου αλλά και του καύσωνα που επικρατεί στην πόλη μας.

Ο ΑΟΞ των 50 χρόνων αξίζει τον σεβασμό μας και την παρουσία μας στο γήπεδο. Γι’ αυτό ….ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΜΑΣ. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ!!!