Φιλική επικράτηση επί του Άρη Αβάτου για τον ΑΟΞ (+photos)

 

Στο φιλικό του Σαββάτου με τη Λάρισα, ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 12 ποδοσφαιριστές, ενώ το απόγευμα της Κυριακής στο προπονητικό διπλό με τον Άρη Αβάτου αγωνίστηκαν όσοι δεν έπαιξαν με την Λάρισα.

Το τελικό σκορ του παιχνιδιού προετοιμασίας που έγινε στο προπονητήριο της ομάδας, ήταν 3-0 υπέρ του ΑΟΞ με τοπ σκόρερ τον Κάστρο και γκολ – φάουλ του Πέτρου Ορφανίδη.

Ο επιθετικός από την Αργεντινή, άνοιξε κι έκλεισε το σκορ κάνοντας το 1-0 με σουτ και το 3-0 με πέναλτι, ενώ ο Ορφανίδης στο 34′ με φάουλ είχε κάνει το 2-0 σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές ευκαιρίες, στην συντριπτική πλειoψηφία για την Ξάνθη.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος, Κώστας, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Κίκε, Κάστρο. Έπαιξαν και οι: Σουλεϊμάν Οκάν, Τσάπαρης, Πεταλωτής, Παπαδόπουλος, Τζελέπης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Ψεμματάς, Καλαϊτζίδης, Ταχτσίδης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Τουργαϊδης, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι: Παπαδιώτης, Εμίνογλου, Κούτρας, Γκέκας, Κουτίνης, Κελεσιάδης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το φιλικό: