ΕΠΣ Έβρου: Γιώργος Κατσάνος η δεύτερη μεταγραφή για τον Άρδα Καστανεων

 

Μετά την απόκτηση του Μάνου Μάτσιου, αλλά και τις 13 ανανεώσεις η ομάδα του Άρδα Καστανεων προχωράει δυναμικά τον φετινό σχεδιασμό της και απέκτησε άλλον έναν παίκτη με αρκετή εμπειρία από τα γήπεδα του Έβρου.

Ο Άρδας Καστανέων θέλει να εκμεταλλευτεί την περσινή καλή πορεία του στο πρωτάθλημα και βασιζόμενος στο κορμό του, τον οποίο και διατήρησε, πλέον ξεκίνησε και την ενίσχυσή του με τις μεταγραφές. Έτσι μετά τις ανανεώσεις και την πρώτη μεταγραφή, αυτή του Μάνου Μάτσιου, η ομάδα των Καστανιών προχώρησε και στην απόκτηση του Γιώργου Κατσάνου.

Ο Κατσάνος παίζει και στις δύο πλευρές της άμυνας, αλλά με άνεση και στο κέντρο της. Έχει καταγωγή από την Άρτα, όπου και έχει παίξει για τον ΑΟ Κυράτσας, τον ΑΟ Άρτας και τον Αστέρα Ρόκας, όμως τα τελευταία χρόνια είναι στον Έβρο, όπου έχει παίξει για λογαριασμό της ΠΑΕ Ριζίων, των Μεταξάδων, αλλά και του Νεοχωρίου, με το οποίο έχει στεφθεί και Κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου.

Η ομάδα του Άρδα εξέδωσε κοινή ανακοίνωση και για τα δύο νέα της αποκτήματα. Αυτή αναφέρει:

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Μάνου Μάτσιου και Γεωργιου Κατσάνου, έμπειροι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές και οι δυο τους, θα προσφέρουν λύσεις στην ομαδα μας. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε τα καλυτερα, και μια χρονια γεμάτη επιτυχίες και χαρές σε προσωπικο και ομαδικό επίπεδο».