Έφυγε από την προετοιμασία του Ν. Σιδηροχωρίου για αυτήν του Άρη στη Νάουσα αλλά θα επιστρέψει και πάλι Κομοτηνή!

 

Στην προετοιμασία του Άρη στα 3-5 Πηγάδια στην Νάουσα βρίσκεται ο Ελληνοιταλός πορτιέρο Κρεσέντσιο Αρβανίτης που ξεκίνησε προετοιμασία με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο 18χρονος Αρβανίτης (δεύτερος από δεξιά στην φώτο της ΠΑΕ Άρης) ανήκει στον Άρη αφού πέρυσι ήταν στην Κ19 του Άρη του με προπονητή τον Ξανθιώτη Πασχάλη Μελισσά και στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Ηρακλή αλλά και της Καλλονής.

Ο ύψους 1.95 πορτιέρο (γεννημένος 1/4/98) είναι ο γιος του προέδρου της ΚΑΕ Άρης Λευτέρη Αρβανίτη, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με επιχείρησή του στην Κομοτηνή (έπιπλα Κουζίνας), ενώ στην προετοιμασία του Άρη, έχει το ρόλο του τέταρτου τερματοφύλακα πίσω από τον Αναγνωστόπουλο, Καντιμοίρη και τον νεαρό επίσης Μάντζαρη.

Έτσι το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού στις λίγες μέρες προετοιμασίας εντυπωσίασε το τεχνικό επιτελείο με τα προσόντα του, ενώ και ο ίδιος λόγω δραστηροποίησης του πατέρα του στην περιοχή, αλλά και του θείου του επιθυμεί να πάρει παιχνίδια σε “γνώριμο” περιβάλλον και σε μια ομάδα νεανική και φιλόδοξη όπως είναι η Δόξα.