Super League: Λευκή φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Ξάνθη και Λάρισα (+photos)

 

Ισόπαλη αναδείχθηκε η ομάδα της Ξάνθης με την Λάρισα, στο πρώτο της φιλικό της Θρακιώτικης ομάδας επι Ελληνικού εδάφους.

Η ομάδα της Ξάνθης σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος φιλοξένησε στο Ξάνθη FC Arena την Λάρισα, και οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, χωρίς μάλιστα οι παίκτες να καταφέρουν να σκοράρουν κάποιο τέρμα.

Στα του αγώνα τώρα, η Ξάνθη είχε την υπεροχή δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Πρώτη φάφη του αγώνα στο 4′ με τον Λισγάρα να βγάζει μια ωραία βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά τον Γέντρισεκ να μη μπορεί να τελειώσει τη φάση. Στο 7ο λεπτό ο Ανδρεόπουλος πήρε τη μπάλα μετά από κόντρες αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Η Λάρισα στο 26′ απείλησε εκ νέου αλλά το σουτ του Ντέλετιτς δεν απείλησε τον Ζιβκοβιτς. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου αυτή του Έρικ Γέντρισεκ στο 36′ που επιχείρησε ενα σουτ αλλά η μπάλα εφυγε τελικά για λίγο άουτ.

Στην επανάληψη τα πραγματα ήταν πιο λίγα, με την κούραση από τη ζέστη να βγαίνει στου παίκτες τον δύο ομάδων και να πέφτει ο ρυθμός του αγώνα. Στο 51′ δεν έλειψαν και τα μικρά παρατράγουδα, αφού ο Ζίζιτς και ο Γέντρισεκ είχαν μια κόντρα και αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Κουμπαράκη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λισγάρας που προωθήθηκε επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε τελικά για λίγο άουτ. Η Λάρισα εκανε μερικές αλλαγές, πίεσε περισσότερο αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ζίβκοβιτς. Στο παιχνίδι πραγματοποιήθηκαν και δύο cool break, ώστε οι παίκτες να πάρουν μερικές ανάσες και να δροσιστούν, καθ’ότι οι θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή από την αρχή έως και το τέλος του παιχνιδιού.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (46′ Μεχία), Ρότσε, Μπρίτο, Γέντρισεκ.

ΛΑΡΙΣΑ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γουάλας, Ζίζιτς, Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος, Λεοζίνιο, Κουτσιανικούλης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς. Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Κριζμάν, Κόντορ, Χιλάριο, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Γκόλιας, Κρητικός, Μασούρας, Γιαννιτσάνης, Ναβάρο.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΟΞ ΣΤΑ 5Ο ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το φιλικό παιχνίδι μέσα από το φακό του ThrakiSportS: