Η μεταγραφή ενός πρώην παίκτη της Ξάνθης που… «χώρισε» δυο κολλητές φίλες

 

Εδώ και λίγο καιρό ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού πήρε μεταγραφή για την Νιμ της Γαλλίας, και μαζί του «μεταγραφή» πήρε και η σύντροφός του Άνι Μαρτίνες που ακολουθώντας τον Παναγιώτη στη Γαλλία χάνει μια πολύ καλή της φίλη εδώ στην Ελλάδα.

Η Άνι Μαρτίνες,  κοπέλα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, όσο αυτός ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού και έμενε στην Αθήνα, έκανε αρκετές φιλίες, με μία από αυτές να είναι με την κοπέλα του συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό, του άλλοτε παίκτη της Ξάνθης, Νίκλας Χουλτ, Ρεμπέκα Τελ. Οι δύο σύντροφοι των παικτών του Παναθηναϊκού, ήταν πολύ καλές φίλες, και φυσικά… πανέμορφες, και με την αποχώρηση του Παναγιώτη από τον Πανθηναϊκό πλέον, οι δύο φίλες θα αποχωριστούν.

Έτσι η Ρεμπέκα Τελ, σύντροφος του Χουλτ, φρόντισε να αποχαιρετήσει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, την Άνι Μαρτίνες γράφοντας τα παρακάτω λόγια: «Θα μου λείψει πάρα πολύ. Είχαμε μια υπέροχη χρονιά μαζί και για αυτό θα σου είμαι πάντα ευγνώμων. Το νέο έτος δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα. Ευχόμαστε και στους δύο τα καλύτερα και θα τα πούμε σύντομα. Σε αγαπώ…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here