ΕΠΣ Ξάνθης: Εύκολη φιλική επικράτηση του Ηρακλή Ζυγού επί του Πανιώνιου Ξεριά

 

Μετά το ισόπαλο 1-1 με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, ο Ηρακλής Ζυγού αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου εκτός έδρας στην Καβάλα, τον Πανιώνιο Ξεριά και κατάφερε να επικρατήσει εύκολα φτάνοντας στο ευρύ σκορ 1-5.

Αν και ακόμα είμαστε πολύ νωρίς, η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, αφού στο πρώτο της φιλικό προ ημερών με την Αναγέννηση Θαλασσιάς που φαντάζει ως ένα εκ των φαβορί για τον φετινό τίτλο έπαιξε καλά αν και οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου στην Καβάλα επικράτησε του Πανιώνου Ξεριά, όπου αγωνίζεται πλέον και ο πρώην κίπερ της Αναγέννησης Θαλασσιάς Φραντζής Περπερής, με το ευρύ σκορ… 1-5.

Η ομάδα του Ηρακλή προηγούνταν ήδη με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με 3-0, και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκε εύκολα της ομάδας του Πανιώνιου Ξεριά που βέβαια αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας, με το τελικό σκορ να σταματά στο 1-5. Οι σκόρερ των τερμάτων της ομάδας της Ξάνθης, ήταν ο Γιώργος Κριεζής και ο Τζεμαλή Μπαργκάν που πέτυχαν αμφότεροι από δύο γκολ και είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και τρίτο, αλλά και ο σκόρερ στο παιχνίδι με την Θαλασσιά την περασμένη Τετάρτη Πανταζίδης.

Για τον Ηρακλή Ζυγού, ο Γιάννης Δημητριάδης έριξε αρχικά στο γήπεδο τους: Ρούσσο, Κοψαλίδη, Μπάτζιο Π., Μπάτζιο Δ., Ψαρόπουλο, Ευθυμιάδη, Παπαδόπουλο, Ζωσιμίδη, Κτίστη, Πανταζίδη, Γιώργο Κριεζή, ενώ έπαιξαν και οι Πανδράκης, Δημητριάδης, Κελέσης, Αρσενίου, Βιδάκης, Παύλος Κριεζής, Μπαρκάν, Καραμανλής.