Στην προπόνηση της ΑΕΔ ο … περιζήτητος σε Κύπρο αλλά “ελεύθερος” από τον ΠΑΟΚ Κώστας Γκιντίδης!

 

Παρελθόν από την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Εβρίτης πρωην στόπερ του Πανθρακικού και της ΑΕ Διδυμοτείχου Κώστας Γκιντίδης.

Ο 18χρονος (γεννημένος) στόπερ ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία σε αντίθεση με τον Κομοτηναίο Θανάση Κυριαλάνη (πιθανότατα θα δοθεί δανεικός), αφού είδε τα περισσότερα παιχνίδια από τον πάγκο, ενώ στο παιχνίδι που αγωνίστηκε βασικός η ομάδα του ηττήθηκε με 7-0 από τον Ατρόμητο.

Ο Γκιντίδης μάλιστα την προηγούμεμη εβδομάδα προπονήθηκε με την ΑΕ Διδυμοτείχου, συζητώντας μάλιστα το ενδεχόμενο επιστροφής του, ωστόσο λόγω μέγαλης οικονομικής διαφοράς των δυο πλευρών, πιθανότητα η περίπτωση αυτή ναυαγεί.

Πάντως ο πρωην στόπερ του Πανθρακικού που εντάχθηκε στην ομάδα της Κομοτηνής σε ηλικία 16 ετών και μετά από δύο γεμάτες σεζόν στην Κ17, πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος σε αυτήν μέχρι την διάλυσή της, μελετά προτάσεις στα χέρια του από ομάδες Β΄και Γ’ Εθνικής αλλά και την Κύπρο.

Μάλιστα το ενδιαφέρον από την Μεγαλόνησσο είναι μεγάλο με τρεις ομάδςς από εκεί Β’ ωστόσο κατηγορίας να εξετάζουν την περίπτωσή του. Στην Κύπρο αγωνίζονται αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Κομοτηναίος Γιάννης Πεχλιβανόπουλος και πρόσφατα θα είναι εκεί ο Κώστας Τσαμούρης ο ενώ και αρκετοί Κύπριοι αγωνίζονται στην Θράκη όπου και σπουδάζουν.