Γ’ Εθνική: Στον Αιολικό κι επίσημα ο Στέλιος Λάσπατζης

 

Ελάχιστο διάστημα έμεινε χωρίς ομάδα ο Στέλιος Λάσπατζης, αφού πολύ σύντομα μετά την αποχώρησή του από τον Νέστο Χρυσούπολης συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τον Αιολικό Μυτιλήνης!

Ο Στέλιος Λάσπατζης μετά την αποχώρηση του από τον Νέστο Χρυσούπολης, όπου αγωνιζόταν την περσινή σεζόν, έψαξε να βρει τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό. Έτσι, όπως σας είχε ενημερώσει και το ThrakiSportS, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε επαφές με τον Αιολικό Μυτιλήνης.

Πλέον, όμως η ομάδα της Λέσβου ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Χρυσουπολίτη και πρώην παίκτη των ακαδημιών του ΑΟΞ. Παράλληλα ο Αιολικός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Τάσου Παπουτσίδη που την περασμένη σεζόν ήταν αντίπαλος των Ορφέα Ξάνθης και Δόξας Προσκυνητών, αλλά και του Νέστου Χρυσούπολης του Στέλιου Λάσπατζη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Στέργιου Λάσπατζη και Αναστάσιου Παπουτσίδη.
Ο Στέργιος Λάσπατζης είναι αμυντικός και έχει αγωνιστεί για τον Πανιώνιο Ξεριά, Ξάνθη Κ20, Τριγλία Ραφήνας, Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης.
Ο Αναστάσιος Παπουτσίδης είναι μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε από τις ακαδημίες Βοϊου, αγωνίστηκε εν συνεχεία στον Ολυμπιακό Πειραιώς Κ20, Βέροια και Μακεδονικό Φούφα.
Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».