Αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470 Masters Cup στην Αλεξανδρούπολη

 

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και το τμήμα ιστιοπλοΐας διοργανώνουν στην Αλεξανδρούπολη, από τις 20 μέχρι τις 25 Αυγούστου 2017, το παγκόσμιο πρωτάθλημα «470 Masters Cup» .

Η πετυχημένη διοργάνωση του περσινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, η κομβική θέση της πόλης στα βαλκάνια καθώς και η απουσία παρόμοιας διοργάνωσης αποτελεί πόλο έλξης στις γειτονικές χώρες για τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής και την προβολή του, επισημαίνει ο ΟΦΘΑ.

Στις 17 έως τις 19 Αυγούστου θα ξεκινήσει ο αγώνας «Οpen Hellenic 470 MastersCup» το οποίο θα είναι ένας αγώνας προετοιμασίας πριν το μεγάλο γεγονός. Στις 20 Αυγούστου και ώρα 20.00 θα είναι η τελετή έναρξης του «470 Μasters Cup» στο κτήριο της Νέας Νομαρχίας.

Οι ιστιοδρομίες θα διεξάγονται από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου από τις 12.00 έως τις 18.00 στην παραλία Αλεξανδρούπολης κάτω από τον φάρο πλησίον του Αγίου Εύπλου.

Στο αγώνα θα λάβουν μέρος πληρώματα από όλο τον κόσμο όπως :Νεα Ζηλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ρουμανία, Ολλανδία και Ελβετία.