Super League: «Παρών» και στο φιλικό της Κ20 του ΑΟΞ με τον Άρη Αβάτου ο Κώστας Πατσιώρας

 

Όπως σας είχε ενημερώσει προ ημερών το ThrakiSportS, ο νεαρός Εβρίτης μέσοε Κώστας Πατσιώρας αποτελεί πλέον και επίσημα παίκτη των ακαδημιών του ΑΟΞ.

Ο 17χρονος Εβρίτης μέσος Κώστας Πατσιώρας αποτελεί πλέον και επίσημα παίκτη των ακαδημιών του ΑΟΞ, έχοντας ενταχθεί στην Κ20 της Ξάνθης. Μάλιστα ο Κώστας Πατσιώρας πέρα από τις προπονήσεις της ομάδας νέων της Ξάνθης στις οποίες συμμετείχε το τελευταίο διάστημα, πέρασε και ως αλλαγή στο φιλικό της νέας του ομάδας με τον Άρη Αβάτου την περασμένη Δευτέρα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Έτσι μετά από ένα διάστημα κατά το οποίο ο νεαρός Εβρίτης δοκιμάστηκε, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει και το ThrakiSportS, πλέον αποτελεί και επίσημα παίκτη της ομάδας Νέων του ΑΟΞ. Ο Πατσιώρας την περασμενη σεζόν αγωνιζόταν με την Ένωση Άνθειας – Αρίστεινου, με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, ενώ ηταν και στους υποψηφίους του ThrakiSportS για την καλύτερη ενδεκάδα. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί και στις ακαδημίες του Πανθρακικού. Πλέον από τη νέα χρονιά θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στην ομάδα Νέων της Ξάνθης, ώστε σε λίγα χρόνια να υπογράψει ίσως ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.