Πέρασαν Κουμπαράκης, Κιγιτζή τα αγωνιστικά τέστ! Κόπηκε ο Εβρίτης Κυριαζίδης

 

Μετά τον Χρήστο Γκράνα που κόπηκε στα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών της Super League, την δεύτερη ημέρα των τέστ έρχεται να προστεθεί στα ονόματα των «κομμένων» και ένας Εβρίτης ρέφερι της Football League.

Ο λόγος για τον Εβρίτη διαιτητή της ΕΠΣ Έβρου Γιώργο Κυριαζίδη που την περασμένη σεζόν ήταν στους πίνακες της ΚΕΔ για την Football league, ενώ έχει διαιτητεύσει και σε αρκετούς αγώνες της Γ’ Εθνικής παλαιότερα.

Αντίθετα τα τεστ πέρασαν μετά τον Ευάγγελο Κιοτζένη (ΕΠΣ Ξάνθης) την Τρίτη, οι διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης Ενγκίν Κιγιτζή και Στέφανος Κουμπαράκης με τον 28 χρονο Συριανό διαιτητή που ετοιμάζεται να παντρευτεί στα τέλη Αυγούστου να πιάνει και χρόνους της Super League. Μάλιστα θα διαιτητεύσει και το φιλικό στην Ξάνθη ανάμεσα σε ΑΟΞ και Λάρισα.

Οι υπόλοιποι πέντε που κόπηκαν είναι οι Σημαιάκης και Δραγάτης (Χαλκιδικής), Τσιάκος (Θεσπρωτίας), Tόμπρος (Κέρκυρας) και Μπουρμασόπουλος (Λάρισας).

Φυσικά το γεγονός πως σε πρώτη φάση ο Εβρίτης ρέφερι κόπηκε,  δεν σημαίνει ότι θα του στερηθεί και το δικαίωμα να διαιτητεύσει στους αγώνες της Football League της νέας σεζόν, αφού σε περίπου ένα μήνα από τώρα, όλοι διαιτητές που «κόπηκαν», οι οποίοι δεν είναι και λίγοι και στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Χρήστος Γκράνας, θα έχουν και μια δεύτερη ευκαρία, και αν τα καταφέρουν θα συμπεριληφθούν κανονικά στους νέους πίνακες της ΚΕΔ. Πλέον τα αγωνιστικά τεστ μεταφέρονται στην Αθήνα για το επόμενο τριήμερο, όπου και θα εξεταστούν οι υπόλοιποι διαιτητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here