Γιόρτασε οικογενειακώς στην Ερμού τα «γενέθλια» του πανελληνίου ρεκόρ ο Παυλακάκης

 

Την ώρα που συμπληρώνονταν ακριβώς 20 χρόνια από το τεράστιο πανελλήνιο ρεκόρ του Άγγελου Παυλακάκη στα 100 μέτρα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας το 1997, ο Άγγελος Παυλακάκης γιόρταζε την επέτειο κάνοντας… ψώνια με την οικογένειά του.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε μαζί του για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά», αν και του διευκρινίσαμε ότι δεν ξέρουμε αν αυτή η ευχή είναι καλή, γιατί όσο δεν καταρρίπτεται το ρεκόρ σημαίνει ότι δεν βρίσκεται άλλος Έλληνας σπρίντερ να ξεπεράσει τον Ξανθιώτη.

«Να σου πω ότι δεν με ικανοποιεί αυτή η ευχή, θα πως ψέματα. Θέλω πολύ να πηγαίνει καλά ο ελληνικός στίβος αλλά οφείλω να παραδεχθώ ότι μέσα μου, με γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι το ρεκόρ αυτό παραμένει ακόμα και σήμερα ακατάρριπτο, αφού σημαίνει ότι κάτι καλό κάναμε», λέει ο Άγγελος Παυλακάκης.

Πως γιόρτασε αυτήν την ημέρα των «γενεθλίων» του πανελληνίου ρεκόρ στην κούρσα της μιας ανάσας; «Βγήκαμε για ψώνια στην Ερμού με την σύζυγό μου, την Κατερίνα Κόφφα, και τα δυο παιδιά μας», αποκάλυψε, ευχαριστώντας παράλληλα το ThrakiSportS που θυμήθηκε από νωρίς το πρωί την σημαντική αυτή επέτειο.

Μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα το δικό του ρεκόρ να καταφέρει να το σπάσει τελικά ο μικρός γιος του, όπως και η μεγάλη του κόρη να καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ της μαμάς Κατερίνας Κόφφα, που κρατάει από το 1996. «Μας έκανε λίγο νερά, αλλά τον τελευταίο χρόνο άρχισε να προπονείται και ήδη έχει ικανοποιητικές επιδόσεις»,  σχολιάζει γεμάτος ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Ο Άγγελος Παυλακάκης όπως παραδοσιακά κάνει τα τελευταία χρόνια, θα ανέβει οικογενειακώς στην Ξάνθη προς το τέλος Αυγούστου (η φωτογραφία είναι από παλιότερη παρουσία του στις Γιορτές Παλιάς Πόλης, όταν είχαν τιμηθεί ο ίδιος και η Κατερίνα Κόφφα από γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης).

Μέχρι να έρθει η ώρα της ανόδου στην Ξάνθη, ο Παυλακάκης που πλέον ακολουθεί και προπονητική καριέρα, θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου που ξεκινά την Παρασκευή. Ανανέωσε μάλιστα το ραντεβού του με το ThrakiSportS για το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και θα σχολιάσει για λογαριασμό μας το τελευταίο κατοστάρι του Γιουσέιν Μπολτ…