ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχαιρέτησε την Κρητή και επιστρέφει στην Ξάνθη ο Γιώργος Γκασπαριάν

 

Μετά το πέρασμά του από την Κρήτη όπου αγωνίστηκε στον Αλμυρό, αλλά και τα Χανιά, πλέον ο Γιώργος Γκασπαριάν επιστρέφει στα γήπεδα της Ξάνθης, για λογαριασμό του Εχίνου αυτή τη φορά.

Ο 22χρονος πλέον Γιώργος Γκασπαριάν (αριστερά στη φωτό), ξεκίνησε από μικρή ηλικία την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, και έπαιξε αρχικά στις ακαδημίες της Αρμένικης Πιουνίκ Ερεβάν, αφού από εκεί κατάγεται. Μετέπειτα ήρθε στην χώρα μας, και συγκεκριμένα την Ξάνθη, και έπαιξε για λογαριασμό του Ορφέα Ξάνθης τα πρώτα του χρόνια.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα πέρασμά του από τις ακαδημίες του ΑΟ Καβάλας για να «μεταναστεύσει» τελικά πριν από δύο χρόνια στην Κρήτη. Ο ΑΟ Χανίων απέκτησε τα δικαιώματά του και στην πρώτη του χρονιά τον παραχώρησε δανεικό στην ομάδα του Αλμυρού, που τότε αγωνιζόταν στο Α’ τοπικό της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Στα Χανιά έμεινε για άλλη μια χρονιά, και τελικά φέτος επιστρέφει στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης, για λογαριασμό μια νέας ομάδας για αυτόν, η οποία έχει υψηλούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν. Αυτή είναι ο Εχίνος Σπορ, που μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Χατζηνίκου, αλλά και την ανανέωση του βασικού φορ της ομάδας Γιώργου Γεωργιάδη, κινείται για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, αφού εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Έτσι ήρθαν σε επαφές με τον Γιώργο Γκασπαριάν, και οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, ώστε τη νέα σεζόν ο 22χρονος κεντρικό αμυντικό να φοράει τη φανέλα του Εχίνου, ενώ λεπτομέρειες και γραφειοκρατικά ζητήματα απομένουν για την ανακοίνωση και επίσημα της μεταγραφής του, που αναμένεται να γίνει εν συντόμω…