Τέλος από τον Θερμαϊκό αλλά παραμένει Θεσσαλονίκη ο πρώην αρχηγός του Έβρου Σουφλίου!

 

Μετά από 1,5 χρόνο στον ιστορικό Θερμαικό Θέρμης, ο Σουφλιώτης μέσος Δημήτρης Παπαναστασίου αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους», συνεχίζοντας την καριέρα του και πάλι στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης.

Ο «Μπούμπα» όπως αποκαλείται θα συνεχίσει στον Εθνικό Σοχού την καριέρα του στην Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας, κοιτώντας πλέον από δω και πέρα και βάζοντας σε προτεραιότητα, τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο 29χρονος Δημήτρης Παπαναστασίου πριν τον Θερμαικό, αγωνιζόταν στην ΑΠΕ Λαγκαδά στην Γ’ Εθνική, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου περίπου για 10 χρόνια από τις ακαδημίες, έχοντας φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού περίπου για μια τετραετία. Άλλωστε ο γέννημα θρέμμα Σουφλιώτης, είναι ο δευτερότοκος γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Έβρου Σουφλίου Αλέκου Παπαναστασίου ενώ και ο μεγαλύτερος αδερφός του Κώστας συνεχίζει και φέτος στον Έβρο Σουφλίου, ενώ παλαιότερα ήταν στην Ομόνοια Λυκόφης.

Μιλώντας στο Epsm24 ανέφερε: «Αποχωρώ ως φίλος από τον Θερμαϊκό Θέρμης. Μια ομάδα πρότυπο στο τρόπο λειτουργίας της με σωστούς παράγοντες και με έναν απίστευτο άνθρωπο τον Θόδωρο Ραδιτσίδη. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τους ευχαριστώ για όλα και εύχομαι στον Θερμαϊκό πολλές επιτυχίες και να πετύχει τους στόχους του.»